Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam880
Toplam Ziyaret1686313

BİN 300 KİŞİLİK KATILIMIN OLDUĞU OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI’NDA, INTERFLORA YENİ BAŞKANINI SEÇTİ.

‘Bütün dünyaya çiçek’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren, 156 ülkede 50 bin üyesi bulunan Interflora Dünya Teşkilatı’nın Türkiye kuruluşu ‘Interflora Çiçekçileri Derneği’, Türkiye’nin en büyük çiçek kongresini İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. Bin 300 kişilik katılımın olduğu Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Interflora yeni başkanını seçti.

 

Tüm dünyada çiçekçileri birleştiren ve her ülkede temsilcilikleri olan Interflora’nın Türkiye Olağan Genel Kurulu,İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. ‘Bütün Dünyaya Çiçek’ sloganıyla yola çıkan, kaliteli, güvenli, müşteri odaklı ve zamanla yarışır nitelikte bir hizmet sunan Interflora, 21 Nisan’da yapılacak genel kurulda yeni başkanını seçti. Dernek tarihinin en yüksek katılımıyla gerçekleşen kongrede, 1998-2007 yılları arasında da başkanlık yapmış olan Gazi Doğan, kongre üyelerinin büyük desteğini arkasına alarak 2013-2016 yılları arasında görev yapmak üzere yeniden Genel Başkan seçildi.

 

2007 yılından bu yana başkanlık görevini sürdüren Recep Gedik, seçimin ardından düzenlenen 37. Yıl Gala Gecesi’nde, görevi yeni başkan Gazi Doğan’a alkışlarla emanet ederek, duygusal bir veda konuşması yaptı. Görevi devralan Gazi Doğan, üyelere hitaben bir teşekkür konuşması yaparak, önümüzdeki üç yıllık çalışma süresince, büyük atılımlarla İNTERFLORA marka değerini yükseltmek için var gücü ile çalışacağı mesajını iletti.

 

Duyguların, düşlerdeki çiçeğe dönüştürülerek en uzak mekanlardaki dostlara bile iletilmesine imkan veren uluslararası bir organizasyon olan Interflora, oldukça pratik bir işleyişe sahip. Yurtiçi veya yurtdışı çiçek siparişi vermek için üye çiçekçi kuruluşları aramak ya da www.interflora.org.tr adresini ziyaret etmek yeterli. Zengin çeşitlerin yer aldığı özel olarak hazırlanan kataloglardan seçilen çiçeklerin dağıtımı üye çiçekçi kuruluşlar tarafından gerçekleştiriliyor. 24 saat hizmet veren Interflora’da kullanıcılardan derlenen tüm kişisel bilgiler en yüksek elektronik ve fiziksel güvenlik standartlarında saklanıyor.

 



1215 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382