Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam773
Toplam Ziyaret1681858

“İLK KEZ AÇIKLIYORUM: RESMEN ADAY ADAYIYIM”

Seçimlere bir yıldan daha az bir süre kaldı. Aday adayları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. MHP’li Hüseyin Karakuş’tan sonra ikinci olarak aday adaylığı açıklamasını ise yazarımız Cumali Deli yaptı.

Kendisi ile 14 Nisan’da Kuvayı Milliye Şenliklerinde görüştüğümüz Cumali Deli, orada aday adayı olacağını söyledi. Ancak, şenliğin genel havasını bozmamak için bu açıklamayı bir hafta sonra yayınlamamız rica etti. Çünkü adaylığın o an açıklasaydı Kuvayı Milliye Şenlikleri gölgede kalacaktı.

Deli’ye neden aday adayı olduğunu sorduğumuzda, “Daha önceden aday adayı adayı olacağımı söyledim. Geri çekildim. Tepkiler ne olacak diye bekledim. Hep olumlu tepki aldım. Hiç kimse bana aday olma demedi. Tersine oyum sana dedi herkes. Halkımızdan gelen bu yoğun taleplere kayıtsız kalamazdım. Artık Karaisalı Belediye Başkanlığına aday adayıyım. Var mı itirazı olan?” dedi.

Partisini sorduğumuz Cumali Deli, “Hangi partiden aday adayısın diyecekler ve nitekim dediler de. Hiçbir partiden aday olmayacağım. Bağımsız, bağlantısız aday adayıyım. Var mı itirazı olan?” diye konuştu.

“AKİL ADAMLARIM VAR”

Cumali Deli’ye seçim kazanmanın bir ekip işi olduğunu sorduk. Deli şunları söyledi:

“Yakında kadrolarımı açıklayacağım. Benim akil adamlarımın kim olduğunu herkes bilecek. Belediye meclis üyesi adaylarımı bildireceğim. Belediyede kimlerle çalışacağımı söyleyeceğim. Hangi personellerle devam edeceğim hangilerine yol vereceğim, dünya alem duyacak.”

“Projelerim var. Onları bir bir açıklayacağım” diyen Deli sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben halktan biriyim. Halk gibi yaşadım. Artık Belediye yan gelip yatma yeri olmayacak. Bana yan bakana oyacağım.”



1175 kez okundu

Yorumlar

yaşasın vahit abi     22/04/2013 18:58

abi siz varsınız karaisalı var Allah kolaylık versin abi dosların çok merak etmişti Allahın izniyle cattede sokakta omuzu çantalı yazar siz olaçaksın AllAH SIHAT VERSİN memleketin karaisalı nın sizinğ ibi dürüs insanlara ihtiyaçı var sen çok yaşa
Misafir - karaisalı dan

     22/04/2013 15:24

Cumalinin bu beklenmedik adaylığı ilçedeki tüm dengeleri bozacaktır.Ama gene de bu yarışın favorisi kendisidir.
Misafir - ABdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398