Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam747
Toplam Ziyaret1681832

Ak Parti’nin Başbakan Erdoğan’ın, başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Naci Bostancı, Mehmet Metiner, Fatoş Gürkan, Fatih Çiftçi, Abdülkerim Gök, Ziver Özdemir, Kerim Yıldız, İsmet Uçmak, İdris Şahin’i komisyon için önerdiği kulislere yansıdı.

“Meclis Çözüm Komisyonu” olarak bilinen “Toplumsal Barış Yollarının Araştırılması ve Çözüm Sürecinin Değerlendirilmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırması Komisyonu” 17 kişiden oluşacak. Komisyonda Ak Parti’ye 10, CHP ’ye 4, MHP ’ye 2 ve BDP ’ye de 1 üye düşüyor. CHP ve MHP üye vermedikleri için üyelikler boş bırakılacak.

Ak Parti,  komisyona vereceği isimleri netleştirdi. Ak Parti’nin Başbakan Erdoğan’ın, başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Naci Bostancı, Mehmet Metiner, Fatoş Gürkan, Fatih Çiftçi, Abdülkerim Gök, Ziver Özdemir, Kerim Yıldız, İsmet Uçmak, İdris Şahin’i komisyon için önerdiği kulislere yansıdı. Ak Parti, komiyon için başvuran 90’a yakın isim arasından üyelerini belirledi.

BDP Eşbaşkanları Selahattin Demirtaş ve Gültan Kışyanak ile ve Grup Başkanvekili Pervin Buldan yurt dışında bulunduğu için bu parti henüz bir isim belirleyemedi. Komisyon, süreci hem değerlendirecek hem de toplumsal barış yollarını arayacak.



934 kez okundu

Yorumlar

     22/04/2013 11:27

Sayın Ahmet kardeşim ben onu bunu bilmem.partiyle de işim olmaz.Particilik karın doyırmuyor.Hepimizin derdi analar ağlamasın.gözyaşı olmasın.ama ne karşılıgında nelerin pazarlığı yapıldı.Bunu Akil insanlar dahil milletvekilleri dahil bilen var mı?bilen varsa söylesin bizde bilelim.Kurukuruya analar ağlamasın edebiyatı ile bu işler olmuyor.30 bin insanımız teröre şehit edildi.Sizce sadece Bebek katiline verilen bir televizyon karşılındamı silahlar sustu bir bilen var mı?
Misafir - Öz murtçu

     22/04/2013 10:11

Gerçek Murtçu kardeşim inşallah milliyetçiliğin GERÇEK MİLLİYETÇİLİKTİR. (Bu yazdıklarım şahsına değil bu ara çok yaygın olan klavye milliyetçiliğinedir.) Milliyetçiliğin artık içi o kadar boşaltılmış durumdaki. Yeterki sesin çok çıksın ve üç kelimenden birisi milliyetçiyim olsun. Bir takım kesimin naarında en büyük milliyetçilik budur. MHP nin tavrını tenrik ediyorsun. Doğrudur. Birşey üretme bir şeyi çözme derdinde olmayan bir partinin söyleyeceği şey çok, sesi olabildiğince gür çıkar. sonuçlarını düşünmezsin istediğinher şeyi söyleyebilirsin. Ama bir ülke yönetiyorsan ülkende terör varsa daha sorumlu olmak zorundasın. Ayrıca benim anlamadığım nokta oğlunu terör belasında şehit vermiş bir ana, bacağını cudi de bırakmış bir gazi bile süreci desteklerken, bire bir tanıdığım fellik fellik askerlikten kaçan REİS ler şimdi mangalda kül bırakmıyor ya ben ona yanıyorum.
Misafir - ahmet

     22/04/2013 08:06

BU ülkede kanın dökülmesini isteyen babamda olsa şerefsizdir.Lakin analar ağlamasnın ayaklşarı ile de milletin kandırılmasına yeter artık.MHP yi de bebek katilleri ile masaya oturmadığı için tebrik ediyorum.Dİk durmuştur,eğilmemiştir.Helal olsun MHP ye.Bebek katili televizyon karşılında mı silahlara veda etti sanıyorsunuz.Çocuk olmayın ve çocuk gibi düşnmeyin.BÜYÜK TÜRK MİLLETİ dünden daha uyanık olmak zorundadır.ÇÜnkü oynanan oyun çok büyüktür.Kurulan tuzak aldatmacadır.Ama büyük TÜRK MİLLETİ kendisie kurulan tuzağın farkındadır.
Misafir - gerçek murtçu

     20/04/2013 18:11

Ahmet Türk ,Avrupa parlementosunda daha dün yaptığı açıklamada Savaşı kazandık ,masadada kaybetmeyeceğiz dedi.Akp yaşasın diye yanlışa evet diyemem.
Misafir - Yalçın Demir

     20/04/2013 16:48

ÖNCELİKLE SAYIN VEKİLİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.ÜLKE İÇİN ELİNDEN GELEN BİR MÜCADELE.TABİ MUHALEFETTE OLMAZSA OLMAZSA ZATEN SİYASET OLMAZ.SAYENİZDE KARAİSALI ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR ALDI ALMAYA DEVAM EDİYOR ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.ÇOCUĞUM DOĞUDA NEDEN KAN DÖKÜLSÜN NEDEN İÇ ÇEKİŞME OLSUN HERKES BU ÜLKEDE HERYERİ GEZMEK ZORUNDA
Misafir - söğütlü kahve

     19/04/2013 18:50

Ali Kardeşimize de kısa bir hatırlatma her komisyonda BDP üyesi vekil bulunmaktadır.Yani hangi partiye gönül veriyorsan şu an o parti nin vekilleri her hangi bir komisyonda BDP vekilleri ile oturmaktadır. Aslında eleştirmen gereken nokta Binlerce vatandaşın kanını akıtan terörün son bulması için oluşturulan bir Komisyona CHP nin ve MHP nin üye vermemesi olması gerekir. Terörün bitmesini istememekten başka ne gibi bir anlamı olabilir bu hareketin. Onu sorgulasın sen ve senin gibi düşünenler.
Misafir - ahmet

     19/04/2013 18:34

Gerek TBMM Bünyesinde gerekse Genel Merkez de bir çok önemli görevi başarı ile yerine getiren Vekilimizin bu önemli görevide başrıyla yerine getireceğimize inancımız tamdır. Allahın izni ile girilmiş olan çözüm süreci başarıya ulaşacak ve Lider ülke Türkiye yolunda ilerlemeye devam edeceğiz.
Misafir - ahmet

BDP İLE AYNI MASADA     19/04/2013 17:51

Fatoş hanım demek ki BDP (PKK) ile aynı msada oturacak ha!! bunlarıda mı görecektik yarabbi?
Misafir - ali

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398