Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret1667854

KAYMAKAM HİDAYET SARI:"ADANA ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YAPTIRILAN YOL, KARAİSALI’NIN POZANTI’YA BAĞLANMASININ YANI SIRA DOĞA TURİZMİ AÇISINDAN DA ÇOK BÜYÜK ÖNEME SAHİPTİR"

  Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaisalı-Pozantı arasının 40 dakikaya düşeceğini söyledi.

  Karaisalı Platformu Dergisine açıklama yapan Sarı, Pozantı ilçesiyle bağlantı yolunun 1950’li yılardan beri süregelen bir rüya olduğunu, Adnan Menderes’in başlattığı projenin Kapıkaya Kanyonu’ndan Pozantı’ya ulaşmak amacı ile yarmalar açarak ilerlediğini belirterek, “Ancak yol çalışmaları devam etmedi. Karaisalı Belediyesi’nin Karayolları nezdinde yaptığı başvurular ve kendi çabası ile yaptığı çalışmalar da bugüne kadar sonuç vermedi. İlçemizin kalkınması ve hareketlenmesinin önündeki bir engel olarak görülen Karaisalı-Pozantı yolu, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü’nün çabaları ile açılacak” dedi.

  Kaymakam Sarı, Adana Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan yolun Karaisalı’nın Pozantı’ya bağlanmasının yanı sıra, doğa turizmi açısından da çok büyük öneme sahip olacağını ifade ederek, yapılan yatırımlara desteklerinden dolayı Orman Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

TURPÇU, “2014 SONUNDA YOL AÇILMIŞ OLACAK”

  Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü’nün çabalarıyla açılması beklenen Karaisalı – Pozantı yolunun 2014 yılında tamamlanacağını belirten Orman İşletme Müdür’ü Mustafa Turpçu konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

  “2012 yılında Karaisalı ile Pozantı arasında 2 kilometrelik yol tamamlandı. 2013 yılında ise 4 kilometre daha yol tamamlandı. 2014 yılı için planlanan çalışma 4 kilometre yol ve köprü çalışmaları olacak. 2014 yılında Karaisalı Pozantı’ya bağlanmış olacak”



1051 kez okundu

Yorumlar

     19/04/2013 11:57

Kaymakam Hidayet Sarı beye teşekkür ediyoruz. KAraisalı da bir sinerji yakaladı proje üretebilen biri. Ama şunu göz ardı ediyoruz gibi görünüyor. KAraisalının şu an için en büyük şansı. Milletvekilimiz FATOŞ GÜRKAN dır. Kapıkaya Kanyonu projesinin Kalkınma Ajansından Hibe alabilmesi için büyük uğraş vermiş, Yerköprü mesira alanı ve pozantı yerköprü arasında ki orman yolunun yapılabilmesi için gerekli olan ödeneğin çıkarılması için de genel müdürlükle görüşerek ödeneğin verilmesini sağlamıştır. İlçemiz için büyük bir şans olan ve Milletvekill olarak görev yaptığı sürede ilçemizin çehresinin değişmesini sağlayan Sayın Mv. Fatoş GÜrkana ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyorum.
Misafir - ahmet

     16/04/2013 11:33

bu ilçede çalışan,bu ilçe herşeyin en güzeline layık diyebilen atom karınca gibi çalışan 2 kurum var.Birisi Kaymakamlık ve Hidayet SARI Bey diğeri ise Adana Büyükşehir Belediyesi ve Mimar Zihni ALDIRMAZ beydir.Herikisinde de ilçe gençliği olarak şükranlarımızı sunarız.
Misafir - ilçe gençlik

     16/04/2013 10:22

Sayın Kaymakamamız Hidayet SARI Beye ilçe halkı olarak 24 saat aralıksız olacak ALLAH RAZI OLSUN desek gene de hakkını ödeyemeyiz.Tüm kurumlar yan gelip yatarken kış uykusunun sersemliğini yıllardır üstlerinden atamazken arı gibi çalışan Kaymakam beye sahip olmak ne güzel.
Misafir - öz murtçular adına

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436