Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam596
Toplam Ziyaret1668238

HALISAHA TURNUVASI DÜZENLEME KOMİTESİ:''DR.UĞUR ÜNALDI,ADEM KASAP,ORHAN AKALIN,RIFAT ÖLMEZ,ÜNAL BEBEK.''

2013 YILI KAYMAKAMLIK HALISAHA TURNUVASI TURNUVAYA KATILIM VE OYUN KURALLARI
1)Maçlar Nisan ayında başlayacak (tarih duyurulacak) 19 Mayıs’ta sona erecek.Maçlar Salı-Çarşamba-Perşembe günleri Kaymakamlık Halısahasında oynanacak olup,1 günde 3 maç olursa ilk maç saat 17:00 başlayacaktır.2 maç olursa saat 18:00 de başlayacaktır.
2)Katılım payı 100 Tl dir.Başvuru sırasında takım listesiyle birlikte verilecek,takım listesinde her oyuncunun T.C kimlik numarası kesinlikle yazılacaktır.
3)Takım listeleri 12 kişi den (En fazla) oluşacaktır.Listede takımın sorumlusu ve telefonu yazılı olacaktır.Takım sorumlusuna yapılan
tebligat tüm takıma yapılmış sayılacaktır.
5)Müsabakaları yönetecek hakemler:''Dr.Uğur ÜNALDI,Ünal BEBEK,Hakan CERİT,Mesut YÜCE,Kerim KARADAĞ,Ahmet OKTAY,Bekir ŞİMŞEK,Adem KASAP,Musa ÇİÇEK''
6)Halısaha turnuvası düzenleme komitesi:''Dr.Uğur ÜNALDI,Adem KASAP,Orhan AKALIN,Rıfat ÖLMEZ,Ünal BEBEK.''
7)Oynanacak olan maçın ücretleri takımların yöneticileri tarafından saha görevlisine maçtan önce ödenecek olup,maç ücretini ödemeyen takım maça çıkamayacaktır.
8)Tertip komitesinin kararlarına itiraz Kaymakamlık makamına yapılacaktır.
9)Maçlarda en fazla 15 dk beklenir,15 dk içerisinde maça çıkmayan takım hükmen mağlup sayılır,maça 4 kişi ile başlanabilir,oyuncu geldiğinde sahada ki yerini alabilir. Oyuncu sayısı 6 ya tamamlanır.Sonradan oyuna dahil olan oyuncu değişiklikten sayılmaz.
10)Gruplarda maçlar 3 puan sistemi ile oynanır.Puan eşitliğinde ikili,üçlü averaj uygulanır.Hepsi eşitse Kura çekimi yapılır.
11)Kaleciye geri pas yok,Kırmızı kart gören oyuncu takımdan ihraç olur.Yerine 10 dk sonra başka oyuncu girer.Maç kaçta başlarsa başlasın saat başında biter!!!
12)Kırmızı kart gören oyuncu hakeme,komiteye yada rakibe kasti/küfürlü hakaretten-hareketten ihraç edilirse kaç maç ceza alacağı veya turnuvadan men edileceği komite tarafından belirlenir.
13)Turnuvada dağıtılacak ödül Kaymakamlıkça belirlenecektir.
14)Takımlar oyuncularının maça çıkmadan kimliklerini ibra etmek zorundadır.Kaçak oyuncu oynatanlar sonradan da tespit edilse ''5-0'' mağlup sayılır.
15)Averaj söz konusu olduğunda 10 gol averaj sayılır.
16)Üç oyuncu değişikliğine izin verilir.
17)Sahada oyuncu sayısı 4'ün altına düşerse maç sona erer.
18)Cezalı oyuncu oynatanlar kaçak oyuncu oynatmış sayılır.
19)Yaralanan yada Sakatlanan oyuncunun tedavi masrafları takımı tarafından karşılanır.
20)Tertip komitesi gerek görmeleri halinde oy çokluğu ile kurar ilave edebilir veya değiştirebilir.
21)Kimliğinde Karaisalı yazan ailesi veya kendisi Karaisalı'da çalışan veya yaşayan Karaisalı 'da öğrenim görenlerin dışında en fazla iki yabancı listede yer alabilir uyuşmazlık ve itiraz halinde Tertip komitesi ilgili hakkında belge ve bilgi talep eder.
22)İki listede ismi olan oyuncular ilk oynadığı takımın oyuncusu sayılır.Diğer takımın listesinden silinir.Yerine başka bir isim yazılmaz.Kurallara uymayan isim yazanlar silindiğinde yeni isim ekleyemez.
23)Başvurular 5 Nisan 2013 günü mesai bitimine kadar Hastane Personeli Adem KASAP ( 532 608 43 05) ‘a yapılacaktır.
Dr.Uğur ÜNALDI Adem KASAP Orhan AKALIN Rıfat ÖLMEZ Ünal BEBEK


764 kez okundu

Yorumlar

     04/04/2013 12:03

Adem KASAP abimizin olduğu yerde haksızlık olmaz,orda olsa olsa hak ve adalet olur.Şimdiden tüm takımlara başarılar dileriz.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339