Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam275
Toplam Ziyaret1681360

Partililerin yardımıyla tekerlekli sandalyesine oturtulan Çapuroğlu, "Bende bu anı bekliyordum. Beni mutlu ettiniz Allah da sizleri sevindirsin." diye dua etti.

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Karaisalı ilçesinde yaşayan 2'si kardeş 3 engelliye tekerlekli sandalye yardımında bulundu. 

Milletvekili Gürkan, AK Parti Engelliler Koordinasyon Merkezi (EKM) İl Başkanı Mehmet Ali Özmansur, Büyükşehir Meclis üyesi Sıtkı Polat, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Cumali Alpboğa, İl Sosyal İşler Başkanı Ayşegül Çalık, Karaisalı Elçe Başkanı Ünal Işık ve partililer, Hacılı ve Çakallı köylerinde yaşayan Özkan ile Çapuroğlu ailelerini ziyaret etti. 

Hacılı köyünde engelli iki yetişkin çocukları olması nedeniyle zor günler yaşayan Özkan ailesinin yüzünü AK Parti güldürdü. Ayağa kalkıp yürüyebilme umutlarını yitiren Dursin Özkan (34) ve ağabeyi Abdullah Özkan (35) Milletvekili Fatoş Gürkan ile partililerin tekerlekli sandalye sürpriziyle büyük sevinç yaşadı. Kendilerine armağan edilen tekerlekli sandalye ile hayatları bir nebzede olsa kolaylaşacak olan iki engelli kardeşin mutluluğu gözlerine yansıdı. 

Milletvekili Fatoş Gürkan ve beraberindekiler Çakallı köyünde 64 yaşındaki felçli Hüseyin Çapuroğlu'nun evini ziyaret etti. Partililerin yardımıyla tekerlekli sandalyesine oturtulan Çapuroğlu, "Bende bu anı bekliyordum. Beni mutlu ettiniz Allah da sizleri sevindirsin." diye dua etti. 

Hane halkıyla bir süre sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Gürkan, hükümet olarak engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Engelli aileleri de AK Partililere, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.



945 kez okundu

Yorumlar

Şov     27/02/2013 17:10

Gösteri tabi ki... düşünsenize bir kış bitmiş, sosyal yardımlaşma çocuklara mont dağıtıyor. Hem de ihaleyi eski ilçe başkanı alıyor ne hikmetse. Okullara oyun parkı yapılıyor, bir günde kimin yaptığı belli bile değil. Mİlyarlarca para heba.. Ya okulda kağıt yok, kırtasiye yok, fotokopi yok. Olsun park olsun da müteahhitlerin cepleri para dolsun... Neden .Orman işçileri yıllık kıyafet çekleri sadece Karaisalı'da bir mağazada bozdurabiliyorlar. Ve neden o mağaza eski ilçe başkanına ait..? İğreniyorum artık bu al gülüm, ver gülüm işlerinden. Ne yazık ki Başbakanın şiir kasetini dinledik yıllarca . Parti yokken biz beraber yürüdük. Ama şimdiki yürüyenlerin cepleri dolu dolu maalesef... O yüzden biz kenara çektik ,bekliyoruz.
Misafir - Küçük Sedat

Editör     27/02/2013 00:04

Sayın Editörüm, Bu haber için teşekkür ederiz. Güzel haberler. Ama halkın gayretleriyle akülü sandalye sahibi olan insanlarımız da var. lisede ortaokullarda çocuklarımız cayır cayır mavi kapak topluyor. İsterseniz bunun da haberini yapın. Reklamsız .... Kamu spotu olarak girersiniz alltan... .)
Misafir - Küçük Enver

cebindenmi vermiş     25/02/2013 14:13

acaba fatoş hanım 3 tekerlekli sandalyeyi cebindenmi vermiş diye merak ettim.bana göre şov yapıyorlar
Misafir - Ali

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704