Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam518
Toplam Ziyaret1668904

Platform Başkanı Kaymakam Hidayet Sarı 1 Nisan Kuva-i Milliye Şenliklerinin 7 Nisan Pazar Günü Yapılmasının Düşünüldüğünü ve Karaisalı ya yakışacak bir biçimde kutlama yapmak istedikleri Söyledi.

 

                                                                                          HÜSEYİN KUŞDEMİR
Karaisalı Platformu Üyeleri Karaisalı kaymakamı Hidayet Sarı başkanlığında toplandı ve yaklaşan 1 Nisan Kuva-i Milliye şenlikleri ile alakalı fikir alışverişi yaptılar.


Hayalpark Tatlıcı Köse’de biraraya gelen Karaisalı platformu üyeleri Adına bir Konuşma Yapan Platform Başkanı Hidayet Sarı Çukurovanın Düşman işgalinden Kurtulmasını Sağlayan Kuva-i Milliye Hareketinin Karaisalıdan Başlamasının Altını Çizerek, 1 Nisan Kuva-i Milliye Şenliklerinin 7 Nisan Pazar Günü Yapılmasının Düşünüldüğünü ve Karaisalı ya yakışacak bir biçimde kutlama yapmak istedikleri Söyledi. 


Sarı konuşmasında bu yıl yapılacak etkinlikte geçmiş yıllarda göre daha görkemli bir proğram yapılacağını ve şenlik komitesinin titizlikle çalışmaları takip edeceğini belirtti.


Platform başkanı Hidayet Sarı 1 Nisan Kuva-i milliye Şenlikleri Çerçevesinde Kuva-i Milliye yi anlatan tiyatro ve konferansların yanı sıra Yine Kıl Çadırlar Kurulacağını Bu çadırlarda sıkma ayran ikramlarının yapılacağını, çadırlarda çeşitli tarihi aletlerin ve el işlerinin sergileneceğini , Yerel ve Ulusal sanatçıların konserler vereceğini açıkladı.



1038 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339