Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam247
Toplam Ziyaret1685002

"Seyhan’ın yönetimine yüreğimizle geliyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Akkuş, Seyhan ilçesindeki mahallelerde çalışmalara başladı.

ADIM ADIM GEZİYOR

MHP’li Mustafa Akkuş, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Seyhan’daki mahalle gezilerine devam ediyor. Halen MHP’den Belediye Meclis Üyesi olan Akkuş, son olarak  Küçük Dikili, Büyük Dikili, Karakuyu, Kuyumcular, Zeytinli, Gökçeler ve Yolgeçen mahallelerini gezdi. Adı geçen mahallelerde önce muhtarları ziyaret eden Akkuş, esnafları da ihmal etmeyerek onların sorunlarını dinledi. Kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbet eden Akkuş, yoğun ilgi gördü.

SEYHAN ÇARESİZ DEĞİL

Akkuş yaptığı gezilerde şu mesajı verdi:

“Hem muhtarlık yaptığım dönemlerde hem de belediye meclis üyeliği yaptığım bu dönemde Seyhan’ı karış karış gezdim. Seyhan’ı avucumun içi gibi biliyorum. Yani Seyhan’ın ve Seyhanlı vatandaşlarımızın bütün sorunlarını biliyorum. Bu güzel ilçemizin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bir çok ilden daha büyük olan bu ilçenin Kaynak problemi de yoktur. Çaresiz değiliz. Eksik olan sadece samimiyettir. Biz Seyhan’a yüreğimizi koyduk. Teşkilatımız aday gösterirse, Allah’ın izni, aziz hemşehrilerimizin desteğiyle, bilgimizle, tecrübemizle, yüreğimizle yönetime geliyoruz.



2055 kez okundu

Yorumlar

MHP      08/12/2013 19:41

Sayın Mustafa AKKUŞ, belediye başkan adaylığına layık bir isimdir.neden mi;gençliğinden beri MHP'ye kendini adamış ve bu yolda vebal ödemiş çalışmalarıyla seyhanı modern bir ilçeye kavuşturma sevdalısıdır.Olumsuz yorumlar bence maksatlı ve partimize zarar verebileceğini düşünmeden yapılmaktadır.ALLAH'tan dileğim tüm ilçe ve beldelerimizin MHP adaylarının kazanmasını istiyorum.Tüm MHP li arkadaşların yapılan oyunlardan uzak durmalarını temenni ederim.ALLAH aday adaylarımızın yar ve yardımcısı olsun.SAYGILARIMLA......
Misafir - Mehmet Zararsız

seyhan     04/12/2013 23:39

mustafa akkuş seyhan için kaçırılmayacak birfırsat allah başımızdan eksik etmesin murtcular olarak istiyoruz
Misafir - ali kaan akkus

     02/10/2013 23:35

bir karaisalı olarak buna kimse oy vermez mhp nin vay haline kendi kendilerini şişiriyorlar hepsi bu
Misafir - karaisalı

     29/09/2013 21:41

mustafa akkuş tan hiç bişey olmaz amacı halka hizmet deyil kendini kurtarmaktır
Misafir - yakını

     14/02/2013 11:47

MHP li olarak samimi itirafta bulunayım.Ne ilçe de ne de Adana da MHP asla belediye başkanlığı kazanamaz.Çünkü belediyecilik konusunda çok daha şavkının fırınından ekmek yemeleri gerekir.
Misafir - ÖZ MHP li

     13/02/2013 15:56

Ak Delege kardeş, Allah'ı karıştırmayın pis siyasetinize AK Parti Allahın yardımı ile rekorlar kıracak diye yazma..
Misafir - Ali

     13/02/2013 15:10

MHP Karaisalıda bittti.Adanada Bittti.MHP aslında tüm ülkede bittti.Devir AK PARTİ devri.Allahın izni ile adanada tüm belediyeleri açık ara farkla kazanacağız.Karaisalıda MHP nin Babacan DURAK ile alacağı oy 175-185 arası değişir.AK PARTİ ALLAHIN yardımı ile rekor kıracaktır.
Misafir - AK_DELEGE

     13/02/2013 14:39

seyhan belediye başkanlığını en iyi yapabilecek aday ilçemiz b elediye başkan vekili AHmet Şekerci abimizdir.Kendisini tüm murtçular ve seyhanlılar olarak destekleyeceğiz.Karaisalı belediyesindeki gösterdiği üstün başarıyı seyhan da da gösterecektir emin olunuz.
Misafir - seyhanlılar adına hacı dayı

TOPAL AKKUŞ'UN KUYRUĞUNDA GEZİYOR     13/02/2013 14:49

DİYORSUNKİ MHP'DE SEYHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN TEK İSİM MUSTAFA TOPAL YAHU BIRAKIN BU İŞLER,MUSTAFA TOPAL AKKUŞ'UN PEŞİNE TAKILMIŞ, ONUN KUYRUĞUNDA GEZİYOR. ADAMIN KENDİNE GÜVENİ YOK DAHA.
Misafir - mehmet nuri

     13/02/2013 14:27

VAY MHP'NİN HALİNE Önne her gelen aday adayı olabilir. Hiç bir sakıncası yok. Ama, Mustafa Akkuş gibi biri aday gösterilirse vay o MHN'nin haline demekten kendimi alamıyorum. Adam daha konuşmasını bilemiyor. Konuştuğu zamanda ne dediği anlaşılmıyor. Bir tercüman tutmak lazım.Karaisalılar derneğinde ne yapmış bu kişi?Biri anlatırsa mutlu oluruz. Toplantılara katılmazmış. katılıncada hep susarmış. Beledidye başkanlığı muhtarlağa benzemez koçum,daha çok ekmek yemen lazım. Bizleri fazla meşgul etme,işine bak sen.
Misafir - Ali

     13/02/2013 08:26

Seyhan MHP de belediye başkanlığı yapabilecek tek aday MUstafa TOPAL abimizdir.Kendisi Karaisalı sevdalısı ve hizmet adamıdır.Biz murtçular olarak sonuna kadar ölene kadar da MUstafa TOPAL diyeceğiz.Hiçkimse boşa kürek çekmesin.Mustafa TOŞPALI'ın belediye başkanlığı Karaisalı içinde son şanstır.
Misafir - öz murtçular

DESTEKLİYORUZ     12/02/2013 17:43

Sevgili Mustafa AKKUŞ hemşerimizin adaylığının hayırlı olmasını dilerim. Muhtarlık döneminde, Karaisalılılar Derneği yönetiminde ve son Belediye Meclis Üyeliğinde yaptığı hizmetleri yakınen biliyoruz. İnşallah MHP böylesine değerli bir hizmet adamını aday gösterirde bizde kendisini Seyhan Belediye Başkanı olarak görürüz. Sayın Mustafa AKKUŞ'un yolu açık,Allah yar ve yardımcısı olsun diyor ve Karaisalılılar olarak sonuna kadar destekliyoruz.
Misafir - Karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351