Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam316
Toplam Ziyaret1682303

Ali Demirçalı, emekli, köylü, üretici ve esnafın ekonomik kriz içerisinde olduğunu belirterek, "Toplumumuz içten içe yanıyor. Ekonomik önlem alınmalı" dedi



  

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Ali Demirçalı, AKP iktidarının emekli, köylü, üretici, esnaf ve sanayiciyi inim inim inlettiğini, ekonomik krizin hat safhada olduğunu söyledi.

Karaisalı İlçesi'nin Eğlence, Cingöz ve Kaşobası  köyleri ile Çukurova İlçesine bağlı Salbaş ve çevresini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili Ali Demirçalı, bölgede en büyük sorunun işsizlik olduğunu söyledi.  Üreticilerin mazot fiyatlarının  ve tarımsal girdilerin yüksekliğinden yakındığını dile getiren Demirçalı, "Köylerimizde yangın var. Bu yangın pamuk yangınına benziyor. Pamuk içten içe yanıyor. Köylülerimizin de durumu farksız." Dedi.

CHP Milletvekili Ali Demirçalı, Cingöz Köyünde muhtar Emin Eren ve köylülerle sohbet ederek sorunlarını dinledi. Demirçalı, Cingöz Köyü'nde Erhan ve Esin  Özdemir'in de düğün törenine katıldı. Düğünde köylü kadınlarla sohbet eden Demirçalı, gelin ve damatın sevincine katılarak çiftetelli oynama isteğini kırmadı.



888 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398