Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam699
Toplam Ziyaret1682686

Adana'da 23 bin lira borç verdiği arkadaşı tarafından öldürülen şahsın hamile eşi üzüntüden 3 aylık bebeğini düşürdü, ortada kalan 7 çocuğu ise perişan oldu.

4 Ocak 2013 tarihinde merkez Karaisalı ilçesine bağlı Bekirli köyünde motosikletiyle seyir halindeki bir kişi, ormanlık alanda bir şahsın yerde yattığını gördü. Yanına gittiği kişinin silahla vurulmuş olduğunu fark eden motosiklet sürücüsü, jandarma ve 112 Acil Servis'i aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekipleri, ölen şahsın mal alım satıyla uğraşan 7 çocuk babası Seyithan Dağ (34) olduğunu belirledi. Çalışmalarını sürdüren jandarma, Dağ'ı öldüren şahsın 23 bin lira borcu olan arkadaşı Cumali D. olduğunu tespit etti. Zanlı yakalanarak tutuklandı.

Kocasının ölüm haberini aldığında 3 aylık hamile olan eşi Ayhan Dağ (33), üzüntüden baygınlık geçirdi. Yakınlarının yardımıyla kendine gelen kadın, bir hafta sonra acıya daha fazla dayanamayarak bebeğini düşürdü. Seyithan Dağ sadece 55 gün sigortalı göründüğü için SGK'dan maaş da bağlanmadı. Ortada kalan Dağ'ın eşine ve çocuklarına şimdilik kardeşleri bakıyor.



"BEN OKUMADIM, ÇOCUKLARIMI SONUNA KADAR OKUTACAĞIM"

Eşinin en yakın arkadaşı tarafından öldürüldüğünü anlatan Ayhan Dağ, Cumali D.’nin kardeşinin 6 aydır kayıp olduğunu belirterek, "Benim kocam, onun kardeşi kayıp diye üzülüyor, 'Arkadaşımın kardeşi 6 aydır kayıp, onu yok etmişler ne yapacak' diyordu. Ama bu ne yaptı, benim eşimi öldürdü. Bu nasıl bir insanlık, benim eşimi niye öldürdü, onu bir söylesin ben rahatlayım. Benim eşimin suçu neydi" dedi.

Eşinin ölmeden önce kendilerini kimseye muhtaç etmediğini söyleyen Dağ, "Eşim öldü, ben de çalışmıyorum, 7 tane çocuğum var. En küçüğü 1 yaşında, en büyüğü 15 yaşında. Ben bu çocuklara tek başıma nasıl bakacağım. Benim bir gelirim yok, eşimden bir şey kalmadı. Şimdilik bize akrabalar yardım ediyor. Ev kira, ne zamana kadar yardım edecekler. Devletten bu zamana kadar hiç yardım almadım ama şimdi devletin yardımına ihtiyacımız var" diye konuştu. 

Kendisinin ailesi istemediği için hiç okula gitmediğini anlatan Ayhan Dağ, "Çocuklarımdan 5'i okuyor. Eşim yaşarken onların okul masrafını karşılıyordu. Ancak şimdi benim bunu yapacak gücüm yok. Ama ben hiç okumadığım için çocuklarımı ne olursa olsun okutmak istiyorum" dedi.  Dağ ailesinin 1 yaşındaki kızı İrem Su’nun ise, babasının fotoğrafına bakıp ‘Baba’ diyerek onu sevmesi herkesi duygulandırdı.



974 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398