Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam826
Toplam Ziyaret1681911

"BUNDAN BÖYLE EL ELE ,KOL KOLA,SIRT SIRTA BİR KARAİSALI’NIN SONSUZA DEK YAŞAMASI DİLEKLERİMLE SEVDAM KARAİSALI’YI SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORUM."

Son yıllarda Şairliği ile öne çıkan Adana il genel meclis üyesi, meclis imar komisyonu üyesi, ilçe hizmet götürme birlik encümeni, Karaisalı Platformu Üyesi Veysel Güngör, daha önce Karaisalı’yı eleştiren yazısından çark ederek, Karaisalı’yı övmeye başladı.

Güngör, yazdığı yazının sonuna “Not: bundan böyle ayaktan tutmak yok. 10.06.2012” diye de bir not iliştirmeyi unutmadı.

Veysel Güngör, kendi Facebook sayfasında yayınladığı yazısında şu görüşlere yer verdi:

“Karaisalı’nın, ülkemizin ve milletimizin ortak değerlerine bakışının ciddiyetini, yardımseverliğini, orta hizmetlerine katkı koyma, suç teşekkülünün azlığını, devletine bağlılığını, yasalara saygısını, kendisine has celallenmek, totarmak, gubarmak gibi duruşuyla sergilemesi. ülkemiz siyasetinde Adana’nın varlığı, Adana siyasetinde Karaisalının varlığı tartışılmaz. Bu siyasi yapılanmada ısrarcı, heyecanlı, iddialı duruşu, siyaset sahnesinde hep sağ eğilimli politika,ağırlıklı grafiğine kırat ve bozkurt yansımış sol eğilimin saygın duruşu muhafaza edilmiş bazen de durulup Anavatan ve AK Parti döneminde olduğu gibi güzel bir birliktelik sergilemesi ülke sathında önemli bürokratları,doktorlar,eczacılar,yazar,şair,sanatçı,modacı,sanayici vs. Akademik ,ekonomik ve kültürel değerlerde kadrosu olmasına rağmen bunu bir güce dönüştürüp sergileyememesi ÜRETTİKLERİ,biberi,salçası,kireci,defnesi,HES’leri,barajları. GÜZELLİKLERİ, ormanları, yaylaları,akarsuları,tarihi dokusunu bir türlü sergileyememesi ama bunlardan daha önemlisi sevdiğini belli etmemedeki ısrarı. Karaisalı insanının çok sevdiği nişanlısını,karısını,komşusunu,kardeşini,babasını,annesini,çocuğunu,arkadaşını,eşine-dostuna sevgisini bir türlü sergileyememesi,sevdiğini belli etmemek için gösterdiği çaba,direnç ve kendisiyle olan mücadelesi,Fadime’ye olan aşkı,türküsü,çocuk bezleri önündeki halay ,Ayşe ablaya vurduğu sümsük,dostlarını siyaset ve bürokrasideki tutkunluğunu bir türlü belli edememesi ,sevdiğini bilerek belli etmemesi veya sevdiğini belli etmek istediği halde belli edememesi gerçekleri şiirin kaleme alınmasında ilham kaynağı olmuştur.HALBUKİ BİRBİRİMİZİ SEVMEK ,SEVGİMİZİ DE BELLİ ETMEK ZORUNDA OLDUĞUMUZ BİR ZAMANDA VE DÜNYA ATMOSFERİNDE YAŞIYORUZ.YÜCE DİNİMİZİN EMRİ,MİLLİ MENFAATLERİMİZİN GEREĞİ DE BU.ÖYLEYSE BUNDAN BÖYLE EL ELE ,KOL KOLA,SIRT SIRTA BİR KARAİSALI’NIN SONSUZA DEK YAŞAMASI DİLEKLERİMLE SEVDAM KARAİSALI’YI SEVGİ VE SAYGIYLA SELAMLIYORUM."

Güngör'ün bu son çıkışı "aday mı?" şeklinde bir soruyu akıllara getirdi.



1154 kez okundu

Yorumlar

     26/01/2013 14:26

kardeşim ne adayı ya bizim adayımız BELEDİYE ASTSOLİSTİ İBRAHİM ŞEN kardeşimizdir.kendisi ile ilçe belediyesi parasızlık çekmez.Bir klip çeker AYfer BEBEK facede yayınlar rekor kırar.İlçede bir konser verir gişede hasılat rekorları krar.Kimse aday aramasın Adayımız kendisini BELEDİYENİN ASTSOLİSTİ ilan eden İBrahim ŞENDİR.
Misafir - MR_KUŞDEMİR

     26/01/2013 11:09

Sayın RİFAT YILMAZ bey sizden ilçemizde en ısa zamanda KARAİSALI RİFAT YILMAZ ANADOLU LİSESİ bekliyruz diyeceğim.Ama sanırım boş hayal görme diyeceksin dimi.
Misafir - ilçe halkı adına

elden dudmasına alıimamız lazım artık      25/01/2013 16:54

sayın veysel güngör başkanımızı kutluyoruz güzel sözlerinden dolayı bizler gercekten hep ayaktan tutmaya alışmışlar ama gercek bu ki bundan sonra birlik içinde olmamız lazım doslar la elden tutup sevgi göstermemiz lazım der saygılarım la
Misafir - RİFAT YILMAZ

     25/01/2013 14:32

veyselbey karaisalı için yaptıklarınızı kimse inkar edemez.allah razı olsun.sizi seviyoruz.
Misafir - aşık veysel

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398