Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam119
Toplam Ziyaret1681204

Otoyol Esenyurt giriş çıkışı 2.5 yıldır kapalı


Otoyoldan Adana içine 5-6 yerden giriş-çıkış sağlanırken Karaisalı-Esenyurt çıkışı 2.5 yıldır kapalı tutuluyor.

Karaisalılı milletvekillerimizin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz, Kaymakamımız, Karaisalı Belediye Başkanımız ve 7 tane de Karaisalılılı il genel meclisi üyemize rağmen bu yol bir türlü açılamıyor.

Herkesi hayretler içinde bırakan bu olay Karaisalı düşmanlığına en güzel örnek olarak karşımızda duruyor.

SITKI POALT GÜNDEME TAŞIDI AMA...

Önceki hafta Adana Büyüykşeehirt Belediye Başkan Vekili  Sıtkı Polat bu konuyu gündeme getirdi ama,bir sonuç alınamadı. Sıtkı Polat konuyla ilgili olarak TEM otoyolu Adana Karaisalı Esenyurt çıkışının ulaşıma açılmasını istemişti.   2,5 yıl önce yapılan asfaltlı yolun beton bariyerlerle kapatılmasına ve levhanın silinmesine bir türlü anlam verilemediğini belirten Polat, “Sürücüler, yolun kapalı tutulması üzerine yaklaşık 6 km mesafedeki  bir başka yolu kullanmak zorunda bırakılıyor. Buda kazalara sebep oluyor” diye konuşmuştu.

Bakalım bu Karaisalılılı düşmanlığı ne kadar sürecek ilgili ve yetkililerimiz daha ne kadar bu olaya seyirci kalacak.



1204 kez okundu

Yorumlar

     22/01/2013 13:21

sayın arkadaşlar ilçede birkez daha MHP belediye ebaşkanlığını kazanırsa bu belediye kapanır.AKlınızı başınza alınz ve AK PARTİ yi destekleyin.Bu fırsatı bariş bu kez heba etmeyelim.MHP belediye başkanlığı ile zaten bu ilçe zaman kaybetti.Bir o kadar daha zaman kaybetmeye bu ilçenin zamanı yok.Tüm gücümüzle AK PARTİye çalışmalı ve onu kazandırmalıyız.Başka hiçbir çaremiz yok dostlar.
Misafir - MR_ÖVEÇ

biz akıllanmayız.     22/01/2013 09:43

biz birbirimizi eleştirmeye devam edersek şayet.arkamızdan da birbirimzin kuyusunu nasıl kazabiliriz diye kafa yorarsak,elin adamı gelir o yolu da kapatır.bir vekil de çıkar karaisalı caddesinin adını bir meclis oturumunda ansızın değiştirir.bu ilçede milli birlik ruhu olmalı önce.ilçe milliyetçiliği olmalı önce.kısır çekişmelerden kimseye fayda olmadığını ne zaman göreceğiz.biz sahi ne zaman akıllanacağız.??
Misafir - karaisalılı polat

     21/01/2013 15:16

Vahit bey ve Karaisalıhaber.net. gene büyüklüğünüzü ispatladınız.Yıllardır kanayan bir yaraya gene parmak basarak ilçe sorunlarına bazıları gibi FRANSIZ KALMADIĞINIZI ispatladınız.
Misafir - ilçe halkı adına

     21/01/2013 15:20

20.asrın MURCİSTAN yılı olmasını engellemek için her türlü dolap ve tezgah yapılsa da gene de 20.asır MURCİSTAN YILI OLACAKTIR:
Misafir - murcistanlı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398