Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam632
Toplam Ziyaret1668274

Sıtkı Polat Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili oldu

Karaisalılı Hemşehrimiz Sıtkı Polat Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, görevi nedeniyle şehir dışını çıkmasından dıolayı yerine başkan vekili olarak AK PArti Seyhan ve Büyükşehir Belediye meclis üyeliği yapan Sıtkı Polat'ı tayin etti.

Adana Valilğiinin onayı ile Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olan Sıtkı Polat'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.



2445 kez okundu

Yorumlar

     09/01/2013 14:45

Sayın Sıtkı POLAT;elinizden ne gelir ne gelmez bilemem ama yorumlarımızı okuyup cevap vermen bile büyük bir incelik.İnanıyorum ki belediyemizden aylardır maaş alamayan memur ve işçilerin ızdırabını yüreğinizde hissediyorsunuz.Ve gene inanıyoruz ki bu sorunu bir büyük olarak siz çözersiniz.Önce Karaisalı Belediyemiz Meclis üyelerimiz bu sorunu çözsün isterdik.Lakin onlardan yıllardır para yok para yok,Hasan KUŞÇU 3 trilyon borç bıraktı edebiyatlarını dinlemekten bıktık.Yeni bir seçime az bir süre kaldı hala aynı nakaratları dillerinden düşürmüyorlar.Tamam da bu nakaratlar aylardır maaş alamayan çalışanların derdine derman olmuyor ki.Ve iddia ediyorum ki siz başkan olsaydınız makam arabanızı dahi satar gene de o çalışanların maaşlarını öderdiniz.Sizi ilk seçimde AK PARTİ’mizden belediye başkanı olarak görmek bizleri çok mutlu edecektir.İlçemizin sizin gibi ileri görüşlü ve vizyon sahibi bir başkana ihtiyacı olduğunu buradan haykırmak istiyorum.
Misafir - ilçe halkı adına

Karaisalı Belediyesinde maaş alamayan işçi ve memurların durumu hk.     09/01/2013 06:49

Sn. Belediye Çalışanları hemşehrilerim. Önce sizlere hayırlı işler ve sağlıklı günler diliyorum. Problemlerinizi biliyorum. Ancak takdir edersiniz ki Karaisalıda bir Belediye başkanımız var. Belediye Başkanımız Büyükşehir Belediyesine girişimlerini yapsın. Biz de sizler adına destek verelim ve imkanlar dahilinde çözüm için girişimlerimizi sürdürelim. Ben sizler adına imkan ve yetkilerimi kullanarak huksal çerçevede destek vermeye hazırım. Tüm çalışanlara selam ediyor, hayırlı işler diliyorum.
Misafir - Sıtkı Polat

     05/01/2013 20:23

Saygıdeger başkanım SITKLI POLAT abiciğim görevinde b aşarılar dilerim.O görevi en güzel şekilde yapacagına inanıyorum abi.Senden Murtçular olarak küçük bir isteğimiz olacak abi.Adana büyük şehir belediyesin örtülü veya da spor ödeneğinden Karaisalı belediyesine 500 bin tl aktarsan ama şart koşacaksın belediyeye sadece evine süt ve emkem götüremeyen işçi ve memurların maaşını ödeyeceksin diye.Bu halk senin gibi büyük bir siyasetçiden bunu bekliyor abi.Seni çok seviyoruz.İçi kan ağlayan Karaisalı belediyesi işçi ve memurlarını sevindir ne olursun.
Misafir - maaş alamayan işçi ve memurlar adına

bu ne ya     05/01/2013 09:20

altı üstü kısa bir süreliğine vekilliğe vekillik edecek abartmayalım
Misafir - birisi

     04/01/2013 08:37

hayırlı olsun.
Misafir - Abdullah KÜÇÜKYÜCEL

     04/01/2013 00:47

Sayın hemşerim inşallah asıl nasip olur
Misafir - Fatih

     03/01/2013 18:27

darısı devamına inşallah hayırlı olsun
Misafir - bizden biri

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339