Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam718
Toplam Ziyaret1686151

“Biz tarihe hükmediyorduk, özümüzden uzaklaşınca zaman koktu ve tarih kirlendi. Başbakanımızın gayretleri ile tarihteki özümüze ve rolümüze döndük, Elhamdülillah”

 

İsrail’in Gazze’ye saldırısı üzerine bir açıklama yapan AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım PAMUK: “İsrail’in BM kararlarına, uluslararası normlara ve hukuka aykırı olarak Gazze’ye saldırması, İsrail'in insani ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldığının son örneğidir.” dedi.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın: "Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimiz için mücadeleye devam edeceğiz. Bu topraklarda dökülen her gözyaşı bizim gözyaşımızdır. Bugün ya da yarın bunun hesabı sorulacaktır. Bu eylemleri tüm gücümüzle kınıyoruz. Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimiz için mücadele etmeye devam edeceğiz" sözlerine vurgu yapan PAMUK: “Biz, tarihe hükmediyorduk, özümüzden uzaklaşınca zaman koktu ve tarih kirlendi. Bugünkü coğrafya kirliliğinin de asıl sebebi tarih kirliliğidir. Biz, nerede bir mazlum iniltisi duyulsa hemen oraya koşuyorduk. Şimdi yine Başbakanımızın gayretleri ile tarihteki özümüze ve rolümüze döndük, Elhamdülillah” dedi.

 

İslam alemindeki hareketlenmelerin medeniyetimizin esaslarıyla buluşma, özümüze ve ruh kökümüze dönüş olduğunu belirten PAMUK: “AK Parti Dış Politikası, medeniyetimizin esaslarıyla buluşma ve tarihin kendi mecrasına yönelmesidir. Biz hem ülkemizi dünyada hak ettiği yere getiriyor, hem de mahrum ve mazlum milletlere moral ve güç kaynağı oluyoruz. '' dedi.

 

Dünyada itibarın, yurt içinde ise istikrarın temsilcisi olan AK Parti’nin gücünü halktan aldığını söyleyen PAMUK: “Siyaset yerelde başlar, yerelden gelen destekle Başbakanımız dünyada ülkemizin itibarını artırmakta ve başı dik gezmektedir. Biz Seyhan İlçe Teşkilatı olarak sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadan Başbakanımızı desteklemeye ve gayretlerini anlatmaya devam ediyoruz. Siyasette bir tek oy iki oy anlamına gelir, biz bunun bilincindeyiz ve seçmeni kazanmak için hassas davranıyoruz. Halkın taleplerini, halkın gündemini ve halkın dertlerini takip ediyoruz. Gerçeklerden uzak sanal gündemlere takılarak amacımızdan sapmıyor ve hedefimizden ayrılmıyoruz.” dedi.



667 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231