Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam1161
Toplam Ziyaret1687670

“Köylülerimizin standartlarını yükseltmek bizim görevimiz”

 AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, ilçe merkezindeki mahallelerin ardından şimdi de köyleri ziyaret ederek vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Çırak ve Yönetim Kurulu üyeleri, topu halde Çukurova ilçesine bağlı Topalak, Örcün, Araplar, Kaşoba, Memişli ve Salbaş köylerine giderek buradaki  köylülerle açık hava toplantısı yaptı.

AK Partililer, gittikleri her köyde köylüler tarafından büyük ilgiyle karşılanarak misafir edildi. İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve yönetimi, Topalak köyünde köylülerle bir arada yemek yiyerek sohbet etti.

Başkan Çırak, muhtarların ve köylülerin sorunlarını bire bir dinleyerek, gerekli notlarını alıp, eksik olan hususlarla ilgili gerekli yerlerle iletişime geçeğini bildirdi.  

 Çırak, köylerde, halkın sorunlarıyla yüz yüze gelmek suretiyle gerçekleştirdikleri bu tür ziyaretlerin devam edeceğini söyledi. Çırak, buradaki vatandaşlara sağlıkta yapılan hizmetleri anlatırken, " Sizlerin yaşam standartlarını yükseltmek bizim asli görevimiz. Bu tür ziyaretlerimizin amacı, köylerimizin eksiklerini yerinde görmek ve bire 



884 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406