Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam136
Toplam Ziyaret1680343

“DSP SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”

DSP GENEL BAŞKANI MASUM TÜRKER, DSP’NİN 27. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI

            “DSP SONSUZA KADAR YAŞAYACAK”

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP’nin kuruluşunun 27. Yıldönümü nedeniyle örgütlere mesaj gönderdi. Masum Türker’in mesajı şöyle:

            “Partimizin 27. Kuruluş Yıldönümü’ne ulaştığımız bu özel günde (14 Kasım) hepinize sevgilerimi gönderiyorum.

            Demokratik Sol Parti’ye olan ihtiyaç, ülkemizin kötü yönetildiği, Cumhuriyet değerlerinin gölgelenmek istendiği, emeğe saygının, dürüst yönetimin özlendiği bu iktidar döneminde daha çok hissedilmektedir.

            Halkın özlemlerinden doğan Demokratik Sol Parti, ulusal birliği pekiştiren, laik Cumhuriyet’i sağlamlaştıran, toplumsal değerlere önem veren, çağdaş, doğrultu tutarlılığını benimseyen yapısı ile yeniden iktidar olacak ve halkın desteği ile varlığını sonsuza kadar sürdürecektir.

            Toplumun tüm katmanlarının sesi olan, hakça düzen içinde kalkınmanın, gelişmenin dengeli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak olan DSP, içeride huzur ve güven tesis ederken dışarıda da ülkemizin başını her zaman olduğu gibi dik tutacaktır.

            Devlet yönetme deneyimi ile uzlaşı kültürünün mimarı olan DSP, ezilen halkı baskılardan kurtaracak, ulusalcı yaklaşımıyla ülkemizi dünyada hak ettiği yere taşıyacaktır.

            Gerek bölücü terörle mücadelede gerek ekonomide, gerek sağlıkta, gerek eğitimde, gerek ekonomide yapacakları ile ülkemizi aydınlık günlere taşıyacak olan DSP, ülkemizi ve halkımızı kirli siyasetin tutsaklığından kurtaracaktır.

            DSP, yolsuzluklarla, din sömürüsü ve bölücü terörle geçmişte olduğu gibi tüm gücüyle mücadele edecek ve ülkemizi hem içerideki diktadan, hem de dışarıdaki egemen güçlerin maşası olmaktan kurtaracaktır.  

            DSP, Türkiye’yi ulu önder Atatürk’ün öngördüğü aydınlık geleceğe taşıyacak olan tek partidir. Partimizi iktidara, ülkemizi aydınlığa taşımak için kuruluş yıldönümümüz, kurtuluş hamlemizin başlangıcı olacaktır.”

           

 



813 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704