Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam623
Toplam Ziyaret1686056

18 yaşından küçük E.A, F.B, Ö.G. A.K. ve R.A. isimli şahıslar yakalanırken ev ile müştemilatlarında yapılan aramada CD ve hafıza kartlarına el konuldu ve şahıslar adli makamlarca serbest bırakıldı

 

Adana Valilğinden yapılan açıklamaya göre, Adana'da bölücü terör örgütü yandaşlarınca; cezaevlerinde bulunan örgütü mensuplarının başlatmış oldukları açlık grevlerine destek vermek maksadıyla; 09 Ekim 2012 tarihinde Adana-Seyhan-Küçük Dikili bölgesinde, Adana'da müzahir mahalleler başta olmak üzere Jandarma bölgesi olan Kavaklı, Söğütlü ve Çınarlı Mahallelerinde sözde Siyasi Serhildan (kitlesel sokak eylemleri), lastik yakma, bildiri dağıtma ve bölge esnafına kepenk kapattırma eylemleri gerçekleştirmeyi planladıkları yönünde istihbari bilgilere ulaşıldı.

 

Bu kapsamda; Adana İl Jandarma Komutanlığı'nca 07 Kasım 2012 günü saat:06.00 sıralarında icra edilen operasyonla; 09 Ekim 2012 tarihinde bölge esnafına bildiri dağıtan, Küçük Dikili Şehitlik Caddesi üzerinde lastik yakan ve çöp bidonları ile yolu trafiğe kapama eylemini gerçekleştirdiği kamera görüntüleri ve ihbar tutanağı ile tespit edilen, 18 yaşından küçük E.A, F.B, Ö.G. A.K. ve R.A. isimli şahıslar yakalanmış, ev ile müştemilatlarında yapılan aramada CD ve hafıza kartlarına el konulmuş, şahıslar adli makamlarca serbest bırakıldı.

 

Valilik açıklamasının sonunda şöyle denildi:

"Halkımızın güven ve huzur ortamını tehdit eden bölücü terör örgütü mensuplarının eylemlerinin önlenmesi, bu tür organizasyon içerisinde bulunan örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmaların demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir."



2148 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231