Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam132
Toplam Ziyaret1679251

TBF – EBBL – Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi temsilcilerinden Adanaspor haftasonu oynayacağı Ankara Üniversitesi karşılaşmasında taraftarın huzuruna çıkıyor.



Hafta içi çift idman ile hazırlıklarını sürdüren turuncu beyazlılar BEKO Basketbol Ligi temsilcilerinden Mersin BŞB. ile hazırlık karşılaşması yaptı. Mersin’e konuk olan Adanaspor sahadan 98-72 mağlup ayrıldı.

Mersin’deki ilk hazırlık maçına oranla daha sistemli bir oyun sergilediklerini belirten Adanaspor Baş Antrenörü A. Serhan Aydanarığ: “Mersin’deki ikinci hazırlık maçımızda olumlu geçti. Kadromuz yerine oturuyor ve her geçen gün daha iyi bir takım görüntüsü veriyoruz. Cumartesi günü saat 16:00’da Menderes Spor Salonu’nda Ankara Üniversitesi’ni konuk edeceğiz. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın huzuruna resmi olarak çıkacağız. Desteklerini maç sonuna kadar sürdüreceklerini umuyorum. Unutmayalım ki camialar taraftarları ile vardır.”

Öte yandan Adanaspor alt yapısında yetişen Gökhan Talu Yağan, Gökmen Antepüzümü, Osman Obuz ve Tugay Sağlam ile turuncu beyazlılar yolarını ayırdı. Sağlam Düzce Belediyesi ile anlaşırken, Gökhan Talu Yağan (Adana Gençlergücü), Osman Obuz (Adana Elit), Gökmen Antepüzümü (Adana Elit) bölgesel takımlarına karşılıksız olarak bonservisi ile verildi.

Adanaspor Taraftar Topluluğu Turbeyler Grubu Adanasporlu basketbolcuları yalnız bırakmamak adına şu açıklamaya yer verdiler.

Adanaspor basketbol takımımızın dün yanında olduğu gibi bugünde yanında olacağız. 10 Kasım cumartesi Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü andıktan sonra Menderes Spor Salonu'na geçip Adanasporumuz'a destek vereceğiz. Tüm Adanasporluları bu karşılaşmaya ve sonrasında Adanaspor - Ç.Rize futbol karşılaşmasına bekliyoruz."



779 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613