Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam989
Toplam Ziyaret1669375

Özdeniz, Demirkeser'le Adana'mızda ve bölgemizde yapılacak standardizasyon çalışmaları kapsamında KARSİAD ile birlikte yapılabilecek çalışmaları görüştüler.

Adana'da ve bölgemizde standardizasyon ve kalite seviyesinin yaygınlaşması, uygulamasının artırılması amacıyla yapılan çalışmalar kapsamında Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bölge Koordinatörü M.Uğur Özdeniz Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser' i ziyaret etti.

Özdeniz, Demirkeser'le Adana'da ve bölgede yapılacak standardizasyon çalışmaları kapsamında KARSİAD ile birlikte yapılabilecek çalışmaları görüştüler. Çalışmaların düzenli bir şekilde yürütülmesi için ilk olarak il genelinde; standart hazırlama ayna komiteler, CE ve G işareti, Kalibrasyon, Gözetim ve muayene, Deney, Otomotiv hizmetleri faaliyeti ve yenilikçi yaklaşımlar geliştirme konularında bir danışma kurulu oluşturacaklarını söyleyen TSE Bölge Koordinatörü M.Uğur Özdeniz, bu kurulda KARSİAD'ında bir temsilci bulundurmasını istedi. 


KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser'de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TSE Bölge Koordinatörü M.Uğur Özdeniz'e teşekkür etti.



853 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173