Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret1686846

Diyanet –Sen’den İl Müftü Yardımcısı Erdal’a Hayırlı Olsun Ziyareti



Diyanet-Sen Adana Şubesi İl Müftü Yardımcılığına yeni atanan Sezai Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyarete Adana İl Şube Başkanı Mustafa Ünaldı’nın yanı sıra Dış İlişkiler Sekreteri Mahmut Temel, Şube Sekreteri Feysel Akkoç, Eğitim Sekreteri Fahrettin Türkmenoğlu Teşkilat Sekreteri Ahmet Türkiliş, Mali Sekreter Mustafa Meclis’ten oluşan Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Daha önce Karaisalı İlçe Müftülüğü olarak görev yapan Sezai Erdal Adana İl Müftü Yardımcılığına atanmıştı. Yeni görevine başlayan Müftü Erdal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Adana Şubesi heyeti görevlerinde başarılar diledi.

Şube Başkanı Mustafa Ünaldı, “Müftülük ve sendikal ilişkilerinin iyi olduğunu, Din Hizmetleri ve çalışan personellerin sosyal ve özlük hakları konusunda daha detaylı istişarelerin yapılması gerektiğini ve bunun neticesinde de hizmet kalitesinin daha çok artacağına vurgu yaptı. Müftü Erdal’a Diyanet-Sen Adana Şubesi olarak başarılar diliyoruz. ”dedi

Diyanet-Sen İl Başkanının ve sendika temsilcilerin yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğu gözlenen Müftü Erdal, misafirlerine kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür etti. 



1087 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406