Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam770
Toplam Ziyaret1687279

Orman Bölge Müdürlüğü’nde ‘Temmuz Ayı Olağan Değerlendirme Toplantısı’, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.



Orman Bölge Müdürlüğü’nde ‘Temmuz Ayı Olağan Değerlendirme Toplantısı’, Karaisalı Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tüm şube ve işletme müdürleri ile bir araya gelen Orman Bölge Müdürü Mehmet Zeki Temur, “Yaz aylarının en sıcak günlerindeyiz, orman yangınlarıyla mücadelede en önemli gücümüz olan ilk müdahale ekiplerini daima zinde tutun, araç ve gereçlerinde bir eksiklik olmasın” dedi.

Yangına hassas yerlerde orman içi ve civarında yaşayan köylülerle işbirliği halinde olması talimatını da veren Temur, orman yangınlarıyla ilgili tanıtım ve bilinçlendirme çalışmalarına ağırlık verilmesini istedi.

Ormanların bakımlarının vaktinde yapılmasının, önemine dikkat çeken Mehmet Zeki Temur, bakımlı ormanın yangına karşı daha dayanıklı, olası bir yangında da müdahalenin daha kolay ve daha tehlikesiz olduğuna dikkati çekerek, aynı zamanda ekonomik girdi de sağlandığını ifade etti.

İşletme müdürlükleri içerisinde en fazla üretim ve satışı gerçekleştiren Karaisalı İşletme Müdürlüğü’nü de söz konusu başarı nedeniyle kutlayan Temur, yapımı planlanan orman yollarının etütlerinin biran önce yapılarak ihaleye çıkartılması gerektiğini vurguladı.



820 kez okundu

Yorumlar

eeeee     25/07/2012 02:14

Başka haber yokmu kaç gündür vahit Bey
Misafir - eee

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382