Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam605
Toplam Ziyaret1684702

Karaisalılılar yandı. Karaisalı merkezde 5 bin hayvan besleniyor

Şehir Merkezlerindeki Ahırların Taşınması ve Islahı ile İlgili Toplantı Düzenlendi

Vali Hüseyin Avni Coş başkanlığında Kamu Kurum ve Kuruluş Temsilcilerin katılımıyla Valilik Toplantı Salonu'nda, şehir merkezlerindeki ahırların taşınması ve ıslahı ile ilgili toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Vali Hüseyin Avni Coş, "Adana’da yaşayan değerli vatandaşlarımızın daha güzel bir kentte, daha huzurlu, daha çağdaş, daha yaşanabilir bir Adana’da hayatlarını sürdürebilmesine imkan sağlamak hususunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

Toplumun her kesiminden destek beklediklerini belirten Vali Hüseyin Avni Coş "Adana’da çağdaş bir kent görünümüne uygun düşmeyen manzaralar oluşturan çeşitli sorunlarımız var. Özellikle toplum sağlığını ilgilendiren kentte çeşitli hayvanların yetiştiriciliğinin, kent yaşamı ile birlikte sürdürmek isteyen vatandaşlarımızın uyması gereken kurallar yasalarımızca belirlenmiş. Bu kuralların bütün yerel yönetimlerimiz, il yönetimlerimiz, kamu kuruluşlarımız ve kaymakamlıklarımız tarafından kararlılıkla uygulanması ve bu çalışmaların başarıyla sonuçlandırılmasını amaçlıyoruz." dedi.



1135 kez okundu

Yorumlar

Şans kapıyı kırınca...     24/07/2012 01:04

Abdullah Bey ve Karaisalı sevdalıları sizlere nacizane çözüm yolu sunuyorum:Ciddi,güçlü,medyatik bir STK ve haklıyken haksız duruma düşmeyecek,Bergamalı Köylüleri,Karadenizli doğa dostu HES karşıtları gibi kararlı ve azimli bir teşkilatlanma.Bu iş Karaisalı da olmaz derseniz sizin için Müslüm Baba söylesin:Bittim ben usta!
Misafir - Ne ve Neden

     20/07/2012 11:30

Arkadaşlar peki çare ne?Çare üretelim.
abdullah küçükyücel

Kurban olsun ablan sana!     19/07/2012 23:28

Kerem adlı yorumcu kardeşim,Kaksan'ın varlığı değil bizim hal-i pür melalimizin bozukluğu; Maşat mevkiindeki,doğaya zulmeden,evlerimizi disco gürültüsü gibi bir-çok yerden çatlatan taş ocağı diye bilinen zelzellehane.Değerlendirme yaparken,kılı kırk yarma titizliğini göstermeli derim.Bizim kimsenin nafakasında gözümüz yok.Birileri ekmek yiyorsa,birçoklarının yaşam şartları tehlikeye girmemeli sorunsalı bizimkisi.
Misafir - Ne ve neden

     19/07/2012 09:04

kardeşim KAKSAN kapatıldı ya daha ne istiyorsun.
Misafir - kerem

Aha gafası yarıldı!     19/07/2012 02:45

Öyle cıncık gibi masada oturup tuzu kurulukla "şehir merkezinde hayvancılık kaldırılsın" demekle bu işler olmaz.Bu bir şark kurnazlığı ve ağır yaptırımıdır.Ahır hayvancılığı yapan ,geçimini bundan sağlayan hemşehrilerimizi aşsız-ekmeksiz bırakmak yakışık almaz.Önce hayvan sahiplerine geçimleri için yol gösterin;sonra hayvancılığı yasaklayın.Yoksa o sessiz bilinen Çeceli ahalisi buna sessiz kalmaz.Siz önce Alfred Nobel'in hediyesi,ilçemizi beşik gibi sallayan,belediye ilanlarının sıradanı olmuş yedibela dinamit sorununu halledin beyler... İşleri tepeden değil;yerinde halletmeli...
Misafir - Ne ve neden

     18/07/2012 14:23

hadi hayırlısı
Misafir - osman

AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351