Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam808
Toplam Ziyaret1682795

proje kapsamında Hacımusalı, Filikli, Çorlu, Gülüşlü ve Ayakkıf köylerinden SYDV tarafından tespit edilen 15 aileye, 13’ü dişi, 1’i erkek olmak üzere 210 adet keçi verildi.

Karaisalı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Sahnen Keçi Dağıtımı Projesi kapsamında finanse edilen Sahnen Keçileri ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesinin ardından törenle dağıtıldı.
Bu proje kapsamında Hacımusalı, Filikli, Çorlu, Gülüşlü ve Ayakkıf köylerinden SYDV tarafından tespit edilen 15 aileye, 13’ü dişi, 1’i erkek olmak üzere 210 adet keçi verildi.
Karaisalı’nın kırsal köylerinde, maddi imkânsızlıklar içerisinde geçim sıkıntısına düşen ailelerin hanelerine huzur getirmeyi, geçim standartlarını yükseltmeyi ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Karaisalı Kaymakamı Hidayet Sarı, dağıtım sırasında vatandaşların yüzlerinde taşıdıkları heyecan dolayısıyla çok mutlu olduklarını, bu projelerin amacına ulaşabilmesi için var gücüyle çalışarak ailelerin kanayan yaralarına merhem olacaklarını ve bu projeleri arttırmayı hedeflediklerini söyledi.
Kaymakam Sarı verilen keçilerin geri ödemesinin 2 yıl sonra başlanarak 6 yıl içerisinde 2 bin 333 TL. Taksitlerle, faiz yükü olmadan yapılacağını belirtti

Törene Karaisalı Kaymakamı Hidayet SARI, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Md.Yrd. Ömer AKMAZ, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Md. Turhan DEMİR, Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk KÖSE,Vakıf Müdürü Suna EREN, İl Genel Meclis Üyesi Veysel GÜNGÖR,daire amirleri ve keçi verilecek aileler katıldı.



914 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398