Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam841
Toplam Ziyaret1669227

‘Hedef yerel seçimde başarıya ulaşmak’

  Adalet ve Kalkınma Partisi Çukurova İlçe teşkilatına bağlı Toros mahalle toplantısı 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Mahalle Başkanı Çukurova ilçe Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Mehmet Gül’ün ev sahipliğinde gerçekleşen yemekli toplantıya, İlçe Başkanı Av.Ramazan Çırak başkanlık etti. Toplantıya Teşkilat Başkanı Mehmet Aslanbaba, İl Baskan Yardımcısı Fikret Yeni ve ilçe Yönetimi Kurulu üyeleri hazır bulundu.

Toplantıda öncelikli olarak mahalle teşkilatının faaliyetleri konuşuldu ve değerlendirmesi yapıldı. Burada bir konuşma yapan AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Ramazan Çırak, organisazyonu yapan Mehmet Gül ve ekibine teşekkür etti ve her gün bir önceki günden daha farklı ve daha verimli çalışmalarını istedi. 

 

DİRİ VE BİR OLURSAK BAŞARILI OLURUZ

 

İlkelerinin her zaman çalışmak olduğunu ifade eden  Çırak, tüm birimlerinde aynı ilkeyle çalışmalar gerektiğini  hatırlattı. Çırak, ”Bu toplantı bizim nerelere geldiğimizi ve bundan sonra nereye varacağımızı göstermektedir. Bu sizin sağlıklı, güçlü ve diri olduğunuzu gösteriyor.  Buda bizleri mutlu ediyor moral veriyor. Ne kadar diri ve bir olursak başarılı oluruz. Bunda sonraki toplantılarımız yine aynı heyecan ve kalabalıkla devam etmesini diliyorum” dedi.

Teşkilat Başkanı Mehmet Aslanbaba’da Türkiye’nin AK Parti sayesinde hızla büyüyerek geliştiğini söyledi. Aslanbaba, “Türkiye kimsenin hayal edemediği noktaya geldi. Buda sizlerin hepimizin başarısı. Önümüzde bir hedef var, o hedefe başarıyla ulaşmamız için el birliğiyle daha çok çalışmalıyız” diye konuştu.

Toplantıyı tertipleyen iş adamı Mehmet Gül’de misafirleriyle yakından ilgilenirken, "Başarı, mahalle çalışmalarından başlar. Önce ilçe'ye sonra il'e ve nihai olarak da tüm Türkiye'ye taşınır" sözleriyle mahalle teşkilatlarının önemini vurguladı.

Mahalle teşkilatının faaliyetlerinin görüşülmesi ve değerlendirilmesinden ardından partililerin asli görevleri konusunda bilgilendirme yapıldı.  



928 kez okundu

Yorumlar

     21/06/2012 10:23

hayırlısı ne ise o olsun başkanım
Misafir - necati

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339