Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam673
Toplam Ziyaret1681758

‘’Adana’nın sıkıntılarını çözmede birlik olalım’’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Milletvekili seçildikten sonra 14 Adana Milletvekili başta olmak üzere belediyelere ve sivil toplum örgütlerine Adana’yı ileriye götürmek için birlikte hareket etme çağrısı yaptığını, ancak bugüne kadar bu çağrısına bir cevap alamadığını söyledi. Yılmaz, ‘’Çağrımı yineliyorum, gelin Adana’nın sıkıntılarını çözmede birlik olalım’’ dedi.

Yılmaz, Fatih Mahalle Muhtarı Adem Çetin tarafından Miraç kandili nedeniyle Muhtarlık binası önündeki parkta verdiği yemeğe katıldı. Yılmaz burada yaptığı konuşmada, kendisinin önceliğini Adana olduğunu, belirterek, ‘’Hiç kimse halinden memnun değildir. Adana her geçen gün geriye gidiyor. Bu geri gidişi tersine döndürmemiz gerekir. Bütün herkese çağrıda bulunuyorum. Gelin birlikte Adana sokaklarını gezelim. Kim halinden memnun olduğunu söyleyecek bir görelim’’dedi.

Adana’nın geçmişte ilk sanayinin kurulduğu bir kent olduğunu kaydeden Yılmaz, ‘’Adana tarımın başkentiydi. Zenginlikleri Yeşilçam filmlerine konu oluyordu. Şimdi yoğun bir göç alıyor. Adana son 10 yılda Türkiye’nin en işsiz kenti, sağlık yolsuzluğunda ve yoksullukta ve kredi kart batağında birincisi olmuştur. Seçildiğim dönemdeki çağrılarıma maalesef bir cevap alamadım. Ama bu çağrımı tekrarlıyorum. Gelin birlik olalım’’diye konuştu.

Fatih Mahallesi Muhtarı Adem Çetin’in verdiği yemeğe MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Milletvekili Adaylarından Süleyman Şimşek, Adana Muhtarlar Birliği BaşkanıSoner Şimşek ile çok sayıda MHP’li İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.




1071 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704