Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret1681546

Gecede, Adana’da ilk kez ‘’Kavut’’ denilen yöresel tatlı ikramında bulunul

 Karaisalılar Derneği’nin kurulduğu günden beri ilk kez düzenlediği açık hava konserine 10 bine yakın vatandaş katıldı. Seyhan ilçesinde Mehmet Fatih Sultan Parkı’ndaki etkinlikte Karaisalılı sanatçılar halkı coşturdu.

Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı ile çok sayıda siyasetçi ve bürokratın katıldığı gece Seyhan Belediyesi Folklor Ekibi halk oyunları ile başladı.

Karaisalılılar Derneği Başkanı Sadi çetin yaptığı açış konuşmasında, ‘’Karaisalılılar Derneği olarak sizlere hizmet etmenin, sizlerle buluşmanın, ‘’ Karaisalılılar Buluşuyor’’ akşamında sizlere hitap etmenin haklı gururunu yaşıyorum. Tüm yönetim kurulumuz adına sizleri selamlıyorum. Değerli hemşerilerim , bir olun, iri olun, diri olun sözünde olduğu gibi sizleri her platformda birlik ve beraberlik sergilememizi arz ediyorum. İlçemize düşman girememesinin nedeni murtçuların birliğinin sonucu değil midir? Tüm hemşerilerimizin her türlü acısında ve tatlısında beraber olacağımızı söylüyoruz. Parti, köy, sülale, meslek ayrımı yapmadan tüm Murtçuları, Çecelilileri velhasıl Kara İsa’nın torunlarını istisnasız kucaklamak istiyoruz. Ve diyoruz ki; sizde aynı duygularla bir birinizi kucaklayın. Çünkü dinimizin gereği de bunu emrediyor’’dedi.

Sadi çetin şöyle devam etti.
‘’Karaisalılılar köyümüzden, ilçemize, ilçemizden, şehrimize ve de ülkemizin neresinde olursa olsun bu vatana hizmet eden herkesi canı gönülden destekliyor, yanlarında olduğumuzu, olacağımızı haykırıyoruz.

Ancak elbette bizimde siyasilerimizden, bürokratlarımızdan, iş adamlarımızdan haklı beklentilerimiz var.

İşsizimize iş, aşsızımıza aş, evsizimize ev istiyoruz. Ama bizler birileri gibi ‘’ kapıdan kovulunca bacadan tekrar giremiyoruz, lütfen bizi yalvartmayın’’ . ‘’Allah bu devlete zeval vermesin ‘’diyen insanlar olarak sevgimizin karşılığını da bekliyoruz.

Bizler Karaisalılılar Derneği olarak kendimizi ‘’ köprü kabul ediyoruz. Her türlü zorunuzu, her türlü sorununuzu çözmek için varız. Bu anlamda elinizi, yüreğinizi, gönlünüzü açık bırakıyor, bu vesile ile kutlayacağımız miraç kandilinizi tebrik ediyor, Gecemizin oluşmasında maddi ve manevi anlamda büyük katkıları bulunan sponsor firmalara, gecemize renk katan değerli sanatçılarımıza hassaten teşekkür ediyorum. Sizi size, sizi Allah’a emanet ediyor, en derin saygılarımı arz ediyorum. Hayırlı akşamlar, iyi eğlenceler.’’

Karaisalılılı yerel sanatçılar Ergün Dinç, Ali Topak, Erol Kuşdemir, Metin Şirinkaya ve Bülent Dertli sahne alırken Pozantı Belediyesini şov ekibinin skeci de katılanları coşturdu.

Etkinliğin düzenlenmesinde sponsor olan Çatıkur, Yalın Mimarlık, Tatlıcı Köse, Ünal Işık, Cengiz Boya ve Hikmet Et’e plaket ve çiçekler takdim edilirken, Adana’da ilk kez ‘’Kavut’’ denilen yöresel tatlı ikramında bulunuldu.



1784 kez okundu

Yorumlar

TEŞEKKÜRLER     17/06/2012 09:56

Elinize sağlık Allah razı olsun. Biryerden başlamak gerekiyordu oda oldu. Bundan sonra bırlı8k beraberlık daha ıyı olacak. Tenkit kolaydır, yapıcı olmak lazım.
Misafir - CECELILI

ELİNİZE SAĞLIK     16/06/2012 14:57

ELİNİZE SAĞLIK, BİR YERDEN BAŞLADINIZ İNŞALLAH BUNDAN SONRA DAHA IYI OLUR. TENKİT YERİNE TEBRİK ETMEK GEREKIYOR. TENKİT HERZAMAN EN KOLAYDIR. YAPICI OLMAK LAZIM. ELİNİZE YÜREGINIZE SAGLIK.
Misafir - CECELILI

karaisalı     14/06/2012 14:55

karaisalı belediye başkanı da bildiğimiz kadarı ile çok da namuslu ve dürüst bir adam..aytaç durak'ı ve durak ailesini adanalı ve karaisalılı çok iyi tanır.tanımasalar 5 defa seçmezlerdi.sen de halen konuşuyorsun :)) sen büyükşehir de dönen dolaplara bir bak, sen karaisalının geçen dönemki haline bir bak; zimmete para geçirmeler, kaç kişi zimmet ödedi biliyor musun? ancak konuş..kaldı ki bir yaıkını işe almışsa helali hoş olsun.yiyor, çalıyor, çırpıyor yazamamışsın ya bu da yeter o adama..demek ki o kurumda güvenecek adam yok ki yakınını işe alıyor :) çünkü o belediyede kaç kişi ak parti döneminden sonra zimmet ödedi sen biliyor musun :) evini, arabasını satanlar, hapse girenler vs vs bunları bilmiyorsan ki adın gibi biliyorsun sen, bilmiyorsan sana o yazdığın maaşı söyleyenler onu da söylesinler :)))
Misafir - adanalı

     14/06/2012 13:32

çok güzeldi.
Misafir - serkan

     14/06/2012 12:08

yine de güzeldi ama.
Misafir - kerim

sizler gördünüz mü?     14/06/2012 12:33

Nüfus kağıdında doğum yeri KARAİSALI yazdığı için ama hiçbir zaman ilçesine yardım etmeyenlerin, KARAİSALI'lıların sırtından trilyonluk olanları (siz tahmin ettiniz) akşam ben göremedim,ya sizler gördünüz mü?
Misafir - Tellidere tatlıcısı.

     14/06/2012 12:49

Bir Karaisalılı olarak böyle bir Organizasyon düzenlenmesine Karaisalı adına sevindim. Her ne kadar aksaklılklar olsada ilerleyen yıllarda daha organize ve daha çok katılın olacağına inanıyorum. Hal böyleyken Dernek Başkanı Sadi Çetin de çok iyi bilir ki Karaisalı deyince akla gelen ilk şey murtçudur. Bunun dışında ileri gelenlerini saymak istersek Menemencioğullarından bu yana İbo Osman, Sadi Tekelioğlu, Sıçramaz Hoca, Çopuroğulları, Geçioğulları, Sapmazlar ve Durak Ailesi gelir bu ailelerin Karaisalı adına yapmış oldukları hizmetleri göz ardı etmek nankörlük olur.
Misafir - Mustafa Sürmeli

     14/06/2012 12:27

kavut harikaydı ama.tşk başkanım.
Misafir - esma

     14/06/2012 12:22

Sevgili başkanım SADİ bey diyorsun ki "İşsizimize iş, aşsızımıza aş, evsizimize ev istiyoruz."Karaisalı da işsizlik kalmadı sanırım haberin yok duymadın.İlçede işsizlik sıfırlandı artık EMEKLİ MİLLİ ENİŞTELER VE OĞULLARINA kaldı 1600,00-tl belediyeden maaş almalar.İşsiz olsa Başkanımız Babacan DURAK işsizleri işe almaz mı?Demekki yok ki EMEKLİ MİLLİ ENİŞTELER VE OĞULLARI işe alınıyor.
Misafir - fatih mah. halkı adına celal

     14/06/2012 11:29

her ne kadar organizasyon sıfırda olsa görülmeye değer bir atmosfer vardı.düzenleyenlerden ve destek olanlardan ALLAH RAZI OLSUN.
Misafir - tellidere esnafı.

     14/06/2012 11:16

Başkanımız Sadi ÇETİN beyi böylesine bir etkinliği düzenlediği için tşk ediyoruz.Ziya POLAT beyde orda gelen misafirlerle tek tek ilgilendi.Kendisi elinden gelenleri fazlası ile yaptı.Ama protokol için yer ayrılmamış.Yeterki sandalye yoktu.Umarım daha sonraki etkinlikler daha da güzel olur.Emeği geçen herkese tşk ederiz.Daha güzeli daha iyisi olabilirdi ama neyse.Bu yıl KARAİSALININ ÇAĞI YAKALAMA YILI OLACAK.Yeterki içimizden bize takozlar ve odunlar çıkmasın.
Misafir - kanaldan levent

     14/06/2012 11:43

organizasyon 100 üzerinde 3 idi.Kim yaptı ise böyle bişe olamaz.
Misafir - kemal

AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704