Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam516
Toplam Ziyaret1685271

MHP'den istifa açıklaması

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, "Üç hilal ile taçlanmış belediye meclis üyeliği şerefli bir makamdır. Bu şerefli mensubiyeti taşıyamayıp, ucuz ve aşağılık Bizans oyunlarına alet olanları şiddetle kınıyorum. Kutsal emanete ihanet edenlere; seçmenlerimiz, üyelerimiz, yönetim kurulu ve teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz." diye konuştu.


ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan,  Sarıçam Belediyesi’nde üç meclis üyesinin partisinden istifa etmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Özcan, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“2009 yılında yapılan seçimlerde 14 meclis üyeliği kazanmış olmamıza rağmen belediye başkanlığını çok az bir farkla kaybettik. Bu sonuç, arzu ettiğimiz bir sonuç olmamakla birlikte gerek teşkilat olarak gerekse seçilmiş meclis üyelerimizle Sarıçam’ın gelişmesi, huzur ve refahı için büyük bir çaba gösterdik. Biz Sarıçam Belediyesi’nde MHP Grubu olarak belediye hizmetlerinde Sarıçamlıların lehine olacak tüm uygulamalarda belediye Başkanına destek verdik. Ancak, sarıçam’ın geleceğine ipotek koyacak yanlış uygulamalara, gereksiz borçlanmalara ve her türlü suistimallere de hayır dedik. Sarıçamlıları evinden, yurdundan edecek imar oyunlarına izin vermedik, halkın yanında olduk."

Özcan, devamla "İşte böylesi bir süreçte Meclisteki çoğunluğumuzu keyfi uygulamalarına engel olarak gören zihniyet, öteden beri sürekli olarak bir takım ayak oyunlarına başvurmuştur. Üç meclis üyemizin partimizden istifa etmeleri, bu oyunların son perdesi olmuştur. Bu istifalar İlçe Teşkilatımızın başarılı çalışmalarından, dolayısıyla Milliyetçi Hareket’in Sarıçam’da her geçen gün güçlenişinden ürken ve korkan AKP’nin, iktidar  gücünü de kullanarak ortaya koyduğu oyundan başka bir şey değildir." dedi.

Mehmet Özcan "Üç hilal ile taçlanmış belediye meclis üyeliği şerefli bir makamdır. Partimizin yetkili organlarınca aday olarak belirlenip seçmenlerimizin helal oylarıyla bu makama erişip sonra istifa ederek başka bir partiye geçenler, tertemiz güvene ihanet etmişlerdir.  Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ‘Münafıklığın üç alameti vardır. Söz söylerken yalan söylerler. Vaat ederler sözlerinde durmazlar. Emanete ihanet ederler.’ buyurmuştur. Bu şerefli mensubiyeti taşıyamayıp, ucuz ve aşağılık Bizans oyunlarına alet olanları şiddetle kınıyorum. Kutsal emanete ihanet edenlere; seçmenlerimiz, üyelerimiz, yönetim kurulu ve teşkilat olarak hakkımızı helal etmiyoruz." diye konuştu.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan açıklamasını şöyle bitirdi:

"Netice itibarıyla; bu istifalar partimize hiçbir şey kaybettirmeyecektir. Çünkü Milliyetçi Hareket gerçek gücünü, günün adamlarından değil, dava adamlarından almaktadır. Bütün zorluklara, ihanet ve şer odaklarının her türlü oyunlarına, baskılara, yıldırma politikalarına rağmen Cenab-ı Allah’ın izniyle, üç hilale gönül vermiş mensuplarımızın desteğiyle hiçbir güç bu bayrağın dalgalanmasını engelleyemeyecek, hiç kimsenin de buna gücü yetmeyecektir. Hangi kirli tezgahı kurarlarsa kursunlar, Milliyetçi Hareket, Sarıçam’da halka hizmet sevdasından asla vazgeçmeyecektir.



1002 kez okundu

Yorumlar

     28/05/2012 09:13

herşey güzel olacak
Misafir - isa

AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231