Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam840
Toplam Ziyaret1682827

''Bütün hemşehrilerimi, hem şehitlerimize ve ailelerine manevi destek amacıyla hem de etkisiz hale getirilmeye çalışılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na istinaden ev ve işyerlerine, arabalara bayrak asmaya davet ediyorum.”

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu,

“Türk milletine bayram yapmayı bile çok gören eli kanlı katilleri ve hamilerini şiddetle, nefretle kınıyorum” dedi.

BİR HAFTADA 5 ŞEHİT

İzgioğlu, son bir hafta içinde 5 şehidin verilmesi üzerine yaptığı açıklamada “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı idrak edeceğimiz bir zamanda yine şehit haberleriyle sarsıldık. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen’i, Jandarma Üsteğmen Aytaç Kaya'yı, Jandarma Teğmen Ahmet Tarım’ı, Hakkari’de de Topçu Er Sinan Dündar’ı alçakça katledildi. Tunceli’de de Uzman Onbaşı Uğur Saka’nın mayın tuzağına düşmesi suretiyle bir haftalık zamanda Türkiye 5 şehit verdi” açıklamasında bulundu.

ŞİRAZEDEN ÇIKAN ZİHNİYET

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu “Türkiye çok çetin bir dönemden geçiyor. 19 Mayıs’ı kutlamaya hazırlanan milletimize gözyaşı döktüren bölücü terör eşkıyalarına genel af isteyerek katillere bayram ettiren zihniyet, şirazeden çıkmıştır. İhanet şebekelerinin, gaflet ve dalaletle açılan yollarda hayli mesafe aldığı bir dönemdeyiz.” ifadesini kullandı.

ALLAH’A HAVALE EDİYORUM

İzgioğlu “Türk milletine bayram yapmayı bile çok gören eli kanlı katilleri ve hamilerini şiddetle, nefretle kınıyorum. Terör taşeronlarını, onlara yardım ve yataklık edenleri, kanlı yol haritasında yürüyenleri önce Allah’a sonra aziz Türk milletine havale ediyorum. 19 Mayıs’ın arifesinde Mustafa Kemal’in ‘Milletin istiklâlini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ sözüyle umudumuzu yitirmeden, eşkıyanın döktüğü kanda boğulacağına olan inancımızla aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.

BAYRAK ASALIM

Başkan İzgioğlu, son olarak şunları kaydetti:

“Bu duygu ve düşüncelerle bütün gençlerimizin; zulme, eziyete, işgal ve istilaya başkaldırışın timsali olan 19 Mayıs’ın ruhunu iyi kavramalarını,  ülkemizi, devletimizi yüceltme ülküsüyle yetişmelerini ümit ediyor, başta gençlerimiz olmak üzere bütün hemşehrilerimin buruk da olsa bayramlarını kutluyorum. Yine bütün hemşehrilerimi, hem şehitlerimize ve ailelerine manevi destek amacıyla hem de etkisiz hale getirilmeye çalışılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na istinaden ev ve işyerlerine, arabalara bayrak asmaya davet ediyorum.”



735 kez okundu

Yorumlar

     18/05/2012 20:23

güzel bir şey
Misafir - kenan

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398