Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi25
Bugün Toplam823
Toplam Ziyaret1686256

Akkapılı ev kadınlarının özenle hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerin sergilediği kermesi gezen MHP’li Yılmaz’a, Akkapı mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.


MHP Adana milletvekili Seyfettin Yılmaz, Akkapı Kültür, Yardımlaşma ve Eğitim Derneğinin düzenlediği kermese katıldı. Akkapılı ev kadınlarının özenle hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerin sergilediği kermesi gezen MHP’li Yılmaz’a, Akkapı mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.
Yüzlerce kadının titizlikle ürettiği ürünün sergilendiği kermese, beraberinde MHP milletvekilleri adayları Cahit Öztok ve Süleyman Şimşir, Ülkü Ocakları Başkanı Serhat Kanat’la katılan Seyfettin Yılmaz’ı, Akkapılılar sevgi çemberine aldılar. Binlerce katılımcının olduğu kermesin açılış kurdelasını Dernek Başkanı Haşim Turaçtemurla beraber keserek açılışı gerçekleştiren MHP’li Yılmaz, “ Akkapı Kültür, Yardımlaşma ve Eğitim Derneği’nin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Böylesine candan ve çalışkan insanların hayata geçirdiği bu dernek, bölge insanlarına sunduğu katkı yanında Adana içinde büyük bir zenginliktir. Ev kadınlarımızın becerilerini ve zekâlarını işaret eden buradaki ürünler, kentimizin ve kent insanlarımızın hazinesidir. Bu etkinliğe beni davet eden Akkapı mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum. Onların iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanlarında olacağımı bilmelerini istiyorum”. Şeklinde konuştu.
Kermeste beraberindeki heyetle uzun süre kalarak mahalle sakinleriyle sohbet eden MHP’li Yılmaz’a, Akkapılı kadınlar tarafından titizlikle hazırlanan leziz yemekler ikram edildi. İkram edilen yiyecekleri geri çevirmeyen Yılmaz, “ Buradaki cana yakın hemşerilerimin hazırladığı yiyecekler, kendilerine has bir güzelliktir. Bir kültür, bir özelliktir. Buradaki damak tadını başka hiçbir yerde bulmak mümkün değil. Kendilerine teşekkür ediyorum” Dedi.
Çok yoğun bir katılımın olduğu kermese Muhtarlar Derneği Seyhan Başkanı Soner Şimşir’in yanısıra çok sayıda muhtarlar da iştirak ederek Akkapı mahallesi sakinlerinin mutluluğuna ortak oldular.



659 kez okundu

Yorumlar

     11/05/2012 10:25

ilçemize de gelmenizi ve sorunları yeriğnde görmenizi bekleriz sayın milletvekilim.
Misafir - kamil

AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382