Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam212
Toplam Ziyaret1667854

Ekovitrin Dergisi’nin Düzenlemiş Olduğu Yılın Starları Anketinde, PTT Genel Müdürü Osman Tural ''Yılın Bürokratı ''Seçildi.

Bu yıl 11 nci kez düzenlenen Ekovitrin Dergisi’nin hazırlamış olduğu “Yılın Starları Anketinde”, “Yılın Bürokratı” olarak PTT Genel Müdürü Osman TURAL aday olarak gösterilmişti. 7 Şubat 2012 günü başlayan Yılın Starları Anketi, 24 Nisan 2012 günü sona erdi. Oylama sonucu Karaisalı'nın unutulmayan eski Kaymakamlarından PTT Genel Müdürü Osman Tural,  “Yılın Bürokratı” seçildi.

Ekovitrin tarafından düzenlenen Dev anket katılım rekoruyla sonuçlandı. ABD’den Çin’e kadar dünyanın dört bir yanından www.ekovitrin.com  internet sitesine adeta oy yağdı.

Türkiye’nin en büyük anketi olan Yılın Starlarını belirlemek için tıoplam 251.568 oy kullanıldı. Yılın Starları Haziran ayında, İstanbul’da muhteşem bir törenle ödüllerini alacak.

 

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman TURAL; 37 bin çalışanı, 4 bin 268 iş yeri, 5 bin 400 araç filosuyla posta, banka ve lojistik alanlarında, ülkemizin her köşesinde hizmet veren PTT’yi 2005 yılından beri başarıyla yönetiyor.

PTT geçtiğimiz yıl her tür ödeme ve tahsilat işlemlerine imkan sağlayan PTT Matikleri Türkiye’nin her noktasına yaygınlaştırdı. Kargo-lojistik hizmetleri için İstanbul Hadımköy’de PTT tarihinin en büyük yatırımını gerçekleştirdi. Araç filosunu yeniledi ve online takip altına aldı. Tüm dünyada posta sektörünü olumsuz etkileyen koşullara rağmen PTT 2011 yılında büyük bir atlılım yaparak 170 milyon TL Kar elde etti.

PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman TURAL, 1964 yılında Samsun-Alaçam’da doğdu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olanTural,Sinop-Durağan, Elazığ-Alacakaya, Bingöl-Yedisu, Adana-Karaisalı Kaymakamlıkları, Sivas Vali Yardımcılığı, Sivil Savunma Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Ulaştırma Bakanlığı Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.

 

2003 yılında PTT Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Osman Tural , 7 Haziran 2005 tarihinde PTT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.



733 kez okundu

Yorumlar

BAŞARIYA SAYGI...     07/05/2012 16:30

Sayın Osman TURAL Bey ile Karaislalı Kaymakamı iken PTT Müdürü olarak birlikte çalışma imkanım oldu. Göterişten uzak ve samimi bir hizmet adamı olarak tanıdım kendilerini. Türk Milletine olan hizmet aşkının daim olması temennilerimle tebriklerimi arzediyorum.. PTT Genel Müdüü olarak meslektaş da olduk.
Misafir - Oğuz Adem SELÇUK

teprikler     06/05/2012 14:06

sayın çok kıymetli osman tural p.t.t. genel müdürüm bu yılın ll ncisi düzenlenen ekovitrin derneginin hazırlamış oldugu yılın starları anketinde yılın bürokatı olarak secilmenizi teprik eder en derin sevgi ve saygılarımla kutlar nice başarılar dileriz saygılarımla
Misafir - rifat yılmaz

AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436