Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam7
Toplam Ziyaret1681092

Çetin, Kanalufuk, Kanalgücü ve Salbaşspor ekiplerinin yüzlerce futbolcu ordusuna en iyi şekilde hizmet verdiğini söyledi

 

Seyhan İlçesi’ne bağlı Fatih Mahallesi’nin Muhtarı Adem Çetin, mahallesinde faaliyetlerine devam üç kulübü de başarılı bulduğunu söyledi.

Kanalufuk, Kanalgücü ve Salbaşspor ekiplerinin yüzlerce futbolcu ordusuna en iyi şekilde hizmet verdiğine dikkat çeken Adem Çetin, “Hem başarılı oluyorlar. Hem de futbolcu yetiştiriyorlar. Bununla birlikte gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp, spor sahalarına çekiyorlar. Üç kulübümüzün yöneticileri ve antrenörlerini tebrik ediyorum” dedi.

Aynı zamanda Seyhan Muhtarlar Birliği Başkanı olduğunu hatırlatan Adem Çetin, “İmkanlarımız içerisinde üç kulübümüze de yeterli desteği vermeye çalışıyorum. Mahallemizde bulunan esnaf arkadaşlarımızın da bu kulüplerimize destek vermesini bekliyoruz. Dökme su ile değirmen dönmez. Bu kulüplerin başarısı için bizler de taşın altına elimizi koymalıyız. Sonuçta üç kulübümüzde mahallemizin gençleri forma ıslatıyor. Çevre mahalledeki gençleri de kucaklamanın mutluluğu içerisindeyiz. Üç kulübümüze de desteklerimiz devam edecek” diye konuştu.



1086 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398