Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam45
Toplam Ziyaret1680252

Çukurova Üniversitesi’nin değişik fakültelerinden mezun olan toplam 77 öğrenci için muhteşem bir gece düzenlendi.KARSİAD ile Eğitim Gönüllüleri Derneğinin organize ettiği proğramda halk müziği sanatçısı Gökmen de sahneye çıktı.

Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KARSİAD) ile Eğitim Gönüllüleri Derneği, mezun olan öğrencilerine yakışır bir mezuniyet gecesi düzenledi. Çukurova Üniversitesi’nin değişik fakültelerinden mezun olan toplam 77 öğrenci için muhteşem bir   gece düzenlendi.KARSİAD ile Eğitim Gönüllüleri Derneğinin  organize ettiği proğramda halk müziği sanatçısı Gökmen de sahneye çıktı.       
Hayal Balo salonunda gerçekleşen mezuniyet gecesi, Kuran’ı Kerim, saygı duruşu ve istiklalal marşının okunmasıyla başladı. Sinevizyon gösterileriminin ardından üniversiteli gençler, hazırladıkıları skeci oynadı. Daha sonraBüyükşehir Belediye Meclis üyesi Sıtkı Polat, KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı  İsmail Demirkeser, Eğitim Gönülllüleri Derneği Başkan Yardımcısı Ahmet Işıl ve iş adamı Mahmut Karahan okullarından başarıyla mezun olan 10 öğrenciye plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti. Gecede iki yaşlı çifte AK Parti Çukurova ilçe Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice tarafından Vefa ödülü verildi.
Program sırasında yurt dışından gelen misafir öğrencilere de plaket ve hediye verildi.      Gecede saz ekibiyle birlikte sahneye çıkan halk müziği sanatçı Gökmen ise, davetlileri çaldığı ve söylediği müzikle eğlendirdi.  Gece sonunda sanatçı Gökmen, geceye katkı sağlayan Sıtkı Polat, İsmail Demirkeser, Ahmet Işıl ve Mahmut Karahan’a teşekkür plaketi verdi. Sıtkı Polat’da sanatçı Gökmen’e Karaisalı Varda köprüsünün yer aldığı panoyu gecenin anısına hediye etti. Proğrama, AK Parti Karaisalı ilçe Başkanı Ünal Işık, hayırsever iş adamları, aileler, öğrenciler, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 



706 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704