Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam887
Toplam Ziyaret1669273

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri’nden (SEYMER) Tellidere Şubesi’nin yılsonu sergisine büyük ilgi vardı.

 

Seyhan Belediyesi Meslek Edindirme Merkezleri’nden (SEYMER) Tellidere Şubesi’nin yılsonu sergisine büyük ilgi vardı.

 

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün eşi Betül Öztürk’le birlikte ev sahipliği yaptığı sergi açılışına Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ve eşi Aysel Pamuk, Ak Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, SEYMER Koordinatörü Nurten İrday ile çok sayıda davetli katıldı. Tellidere SEYMER’de eğitim gören kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı sergi davetlilerin büyük ilgisini çekti.

 

Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk, Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün sosyal belediyecilik hizmetlerinde bir başarı göstergesi olarak kabul edilen ve hem bölgemizde hem de Türkiye genelinde adından sıkça söz ettiren SEYMER’lerin büyük bir misyon üstlendiğini ifade etti.

 

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, SEYMER’lerin tam kapasiteyle sürdürdüğü eğitim öğretim faaliyetlerine hız kesmeden devam ettiğini ve her geçen gün ortaya çıkan bir başarı hikâyesiyle anılmasından gurur duyduklarını söyledi. Başkan Prof. Dr. Öztürk, “Sınırsız ilgi, karşılıksız bilgi parolasıyla hizmet veren SEYMER’lerimizden mezun olup kendi işini kuran her kursiyerimiz bu projemizin nasıl doğru olduğunun birer ispatıdır” diye konuştu.



1043 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339