Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam520
Toplam Ziyaret1668906

Gazetemizin eski yazarlarından Selahattin Baysal için Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen gecede şairiler ve dostları yalnız bırakmadı.

Gazetemizin eski yazarlarından Selahattin Baysal için Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen gecede şairiler ve dostları yalnız bırakmadı.

Esin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu toplantıda Selahattin Baysal 10 dakikalık bir film gösterimi ile  tanıtıldı. Baysal’ın daha çok siyasi kimliği ile tanındığına dikkat çeken konuşmacılar ise, Baysal’ın daha çok sanatçı kişiliğini öne çıkardılar.

MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Karaisalılılar Derneği Başkanı Ali Cengiz Taşçı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Mehmet Göl, Çukurova Edebiyatçılar Derneği Başkanı Halise Tekbaş ile çok sayıda şairin katıldığı toplantıda, konuşmacılar ve şairler Baysal’ın şiirlerinden örnekler sundular.

Karaisalılı Şair ve Yazarlardan Mehmet Demirel Babacanoğlu ve Oğuz Adem Selçuk da Baysal’ın şiirlerinden örnekler sundular. Toplantıda gazeteci, fotoğraf ve ses sanatçısı Mesut Eray, Baysal’ın Hazreti Mevlana için yazdığı şiiri besteleyip şarkı söylemesi de büyük alkış aldı.

Toplantıya Karaisalılı Bekir Polat sazı ve sesi, Mustafa Davarcı da darbukası ile renk kattı. Toplantı sonunda Selahattin baysal’ı okutan iki öğretmeni de birer konuşuma yaparak kutlarken, Baysal toplantı sonunda yazdığı kitapları imzaladı.

 



1624 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339