Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam529
Toplam Ziyaret1692738

Karaisalıspor’dan beraberlik yemeği

Karaisalıspor yönetim kurulu üyeleri futbolcularına yemek verdi.

Yemeğe Karsiad Başkanı İsmail Demirkeser, Çukurova Kredi Kooperatifi ve Karaisalı Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Metin,  Ayhan Işık ile Yeşil-Beyazlı takımın futbolcuları ve kulüp yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Karaisalı Spor Başkanı Kemal Metin, yemekle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Karaisalı Spor' a kuruluşundan itibaren başkanlık yapmış, teknik direktörlük yapmış, futbol oynamış, maddi ve manevi destek vermiş, hizmet etmiş, gönül vermiş bütün herkesi kapsayan bir genel yemek tertip edeceğiz ve emeği geçenlere plaket takdim edip bundan sonra ' da yine maddi ve manevi yardımlarını bekleyeceğiz. Bir kez daha buradan Karaisalı Sporumuza emeği geçenlere teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

Karaisalıspor eski Başkanlarından Günay Yüce ise, yapılan birlik ve beraberlik yemeğini çok olumlu bulduğunu belirterek, “Aynı benim ilk defa Karaisalıspor kulübünü aldığım dönemi hatırlattı iyi bir başlangıç yapılmış hayırlı uğurlu olsun başarılar tam destek hep destek sloganı ile” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖRLÜĞE ASIM YILMAZ GETİRİLDİ

Öte yandan Karaisalıspor Teknik Direktör Yılmaz Akbaşlı ile yollarını ayırdı. Karaisalıspor Teknik direktörlüğüne Asım yılmaz getirildi.



1356 kez okundu

Yorumlar

     12/10/2011 09:51

Karaisalisporumuza bu yıl başarılar dilerim.Ve yönetim kurulunu da ayrıca üstün çalışmalarından dolayı tebrik ederim.Karaisali Belediyesi Hesap işleri Müdürü Günay YÜCE 'yi de geçmişte yaptığı hizmetlerden dolayı hatırlamaları çok güzel bir davranış.Bu ekibin bu yıl çok güzel işler yapacağına inanıyorum.
abdullah küçükyücel

AlışSatış
Dolar32.297332.4267
Euro34.583134.7217