Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam598
Toplam Ziyaret1686031

16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Adana ilinden Nevriye Güngör 1500 metre koşu ve 3000 metre koşuda Türkiye Birinciliği kazandı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Adana ilinden Nevriye Güngör 1500 metre koşu ve 3000 metre koşuda Türkiye Birinciliği, Zahide Akgül de Gülle Atma Türkiye üçüncülüğüne ulaştı.

 16-18 Eylül 2011 tarihleri arasında Trabzon ilinde yapılan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Adana ilinden Nevriye Güngör 1500 metre koşu ve 3000 metre koşuda Türkiye Birinciliği, Zahide Akgül de Gülle Atma Türkiye üçüncülüğüne ulaştı.

BAŞKAN’DAN AÇIKLAMA

Kafile Sorumlusu olan Mavi Bulvar Spor Kulübü Başkanı Gülsün Tekalp, “Trabzon iline gidiş-dönüş yolu hayli zorlu geçti. Çocuklarımızın oradaki ortamda bulunmaları bile sosyal açıdan çok büyük kazanımlar sağlamaktadır. Sporcularımızın aldıklarından başarıdan dolayı onları tebrik ediyorum. Ayrıca; Değerli il yöneticilerimizin Adana ilinde bulunan spor yapmaya engel durumu olmayan 2000 civarında özel sporcu adayımıza de imkan verilmesini istiyoruz. Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Adana valiliğine bağlı spor birimleri ile birlikte koordinasyonu sağlayacaktır” dedi.

ANTRENÖR’DEN TEŞEKKÜR

Antrenör Alper Tekalp, Adana Karaisalı İlçe Stadı’nda çalışmaları yıl boyu sürdürdüklerini belirterek, “Kulübümüzün sporcu potansiyelini Karaisalı ilçe ve köylerinde ikamet eden ve Karaisalı ilçesinde özel eğitim destek eğitimi hizmeti olan bireyler oluşturmaktır. Çok zor şartlarda onlara atletizm, futbol, futsal, voleybol, masa tenisi, basketbol, bocce eğitimi Karaisalı’da Bowlig eğitimi ise Mersin ilinde verilmektedir. 2006 yılında beri Ulusal düzeyde birçok spor branşında kulübümüzün kazandığı başarılara bir yenisini aha ekleyen sporcu kardeşlerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KOŞMAYI SEVİYORUM”

Türkiye Şampiyonu Nevriye Güngör de şunları söyledi: “Ben koşmayı çok seviyorum. Karaisalı’da her gün koşuyorum. Çalıştığımız saha ile yarışmaların yapıldığı sahalar çok farklı. Karaisalı’ya da güzel sahalar yapılmasını isterdim. Bende emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.”

TOKSÖZ’DEN YEMEK JESTİ

Adana’da Karate denilince hemen akla gelen Mustafa Toksöz, başarılı sporculara Asma Altın’da yemek verdi. Bu gibi başarılı sporcuların desteklemesi gerektiğini ifade ederek, “İmkanlarım ölçüsünde böyle başarılı sporcuları desteklemeye devam edeceğim. Sonuçta bu çocuklarımızın Adana’nın başarısı için mücadele ediyorlar. Herkesin bu kardeşlerime sahip çıkmasını istiyorum” şeklinde konuştu.



1050 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231