Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam997
Toplam Ziyaret1669383

Salbaşspor Kulüp Başkanı Hasan Kesenek, Hadırlı, Yenibey ve Gençlik Stadı’nda oynanılan karşılaşmaların nefes kestiğini söyledi.

Salbaşspor Kulüp Başkanı Hasan Kesenek, Hadırlı, Yenibey ve Gençlik Stadı’nda oynanılan karşılaşmaların nefes kestiğini söyledi.

 

 

Geçtiğimiz günlerde rahmetli Osman Birbiçer ve Ali Sürer adına organize edilen turnuvaların yankıları sürüyor. Salbaşspor Kulüp Başkanı Hasan Kesenek, Hadırlı, Yenibey ve Gençlik Stadı’nda oynanılan karşılaşmaların nefes kestiğini söyledi. Kesenek, bu iki turnuvada emeği geçen yöneticiler, antrenör ve futbolculara teşekkür etti.

Turnuvanın final karşılaşması ve ödül törenine gelen tüm spor adamlarına da övgüler yağdıran Kesenek, “Hem Birbiçer hem de Sürer, yaşadıkları ve nefes aldıkları süre içerisinde Adana amatör spor kulüplerine ciddi katkılarda bulundular. Bu iki turnuvanın geleneksel hale gelmesini istiyorum. Kulüp olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.



1293 kez okundu

Yorumlar

DOSTLUK     19/09/2011 13:39

Sayın hasan abi iyi düşünmüşünüz geçmişte amatör sporlarına büyük hizmetleri olan bu insanları unutmadığınız için onların anılarını içimizde yaşattığınız için keşke karaisalı sporu da davet etseydiniz çok teşekürler sevindim eski kulüb başkanı olarak
Misafir - GÜNAY YÜCE

AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173