Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam723
Toplam Ziyaret1682710

ADANA'DA EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI OLAN KÖY MUHTARI 1.5 YILDIR YASAK AŞK YAŞADIĞI SEVGİLİSİNİN KAFASINA SIKTIKTAN SONRA KENDİSİ DE İNTİHAR ETTİ. OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETMEYEN İKİ SEVGİLİ KALDIRILDIKLARI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİLER

  Adana’da evli ve 3 çocuk babası olan köy muhtarı 1.5 yıldır yasak aşk yaşadığı sevgilisinin kafasına sıktıktan sonra kendisi de intihar etti.
  Edinilen bilgiye göre olay Adana’nın merkez Çukurova ilçesine bağlı Topalak köyünde meydana geldi. İddiaya göre Yazıbaşı Köyü Muhtarı Adem Tosun (37) önceki akşam 22,15 sıralarında yaklaşık 1.5 yıldır dost hayatı yaşadığı 1 çocuk annesi Şerife Cantürk (30) ile Topalak Köyü Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki piknik alanına gitti. Uzun süredir kaçamak buluşmalarını burada yapan 2 aşık göl kenarında oturdu. Aşırı derecede alkollü olduğu öğrenilen Tosun, eşinden boşanıp kendisiyle evlenmediği takdirde ilişkilerini bitireceğini söyleyen sevgilisiyle tartıştı. Ayrılma tehdidi karşısında kendisini kaybeden Tosun, ruhsatlı tabancasıyla 2 el genç kadının kafasına sıktıktan sonra silahı kafasına dayayıp tetiğe bastı. Silah sesi üzerine aşıkların yanına koşan işyeri çalışanları Tosun ile Cantürk’ü kanlar içinde görünce ambulans çağırdı. Sağlık ekipler, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıları Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne kaldırdı. Olayın görgü tanığı piknik alanında çalışan Burak Kara ise muhtarın sevgilisiyle birlikte 22:15 ya da 22:30 gibi piknik alanına gelerek göl kenarına geçtiğini ancak 15 dakika sonra silah sesiyle aşağıya indiklerinde ikisin de kanlar içinde yerde bulduklarını hemen jandarmaya ve ambulansa haber verdiklerini söyledi.
  Doktorların tüm müdahalesine karşın Tosun ve sevgilisi Cantürk yaşamını yitirdi. 2 dönemdir köy muhtarlığı yapan Adem Tosun’un eşini severek ve kaçırarak evlendiği birlikteliklerinden 3 çocukları olduğu öğrenilirken 1 çocuk annesi Şerife Cantürk’ün ise eşinden ayrıldığı bildirildi. Aşıkların cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor. Muhtarın cenazesi yakınları tarafından morgtan alınarak köyünde toprağa verilmeye götürüldü. Kadının cenazesi ise yakınları gelmediği için otopsi olmasına rağmen mogrta bekletiliyor.
  Bu arada muhtarın sevgilisini öldürüp, kafasına sıktığı yerin yakınında birkaç gün önce hatıra fotoğrafı çektirdiği de ortayı çıktı.
 



1857 kez okundu

Yorumlar

     12/09/2011 12:18

MUhtarımızda çok yakışıklıymış hani.Allah rahmet eylesin.Su testisi su yolunda kırılmış ..
Misafir - murtçuuu

1 dakika düşün     09/09/2011 14:10

yorum gerektirmez her şey ortada kendi cezalarını kendileri çekmiş allah insanlığı akıl ve fikir versin son söz
Misafir - karaisalılı

AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398