Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam252
Toplam Ziyaret1679371

AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ FATOŞ GÜRKAN'DAN KIZILDAĞ'DA İFTAR YEMEĞİ

  - GÜRKAN, KARAİSALI'NIN KIZILDAĞ YAYLASI'NDA VERDİĞİ GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNİN GİDEREK KALABALIKLAŞTIĞINI BELİRTEREK, GELECEK YILLARDA BU YEMEĞİN MEYDANLARA SIĞMAYACAĞINI SÖYLEDİ

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan'ın , Karaisalı'nın Kızıldağ Yaylasında  verdiği iftar yemeğine katılım çok yüksek oldu. Gürkan, gelenesel hale getiirdikleri bu iftar yemeğinin gelecek yıllarda meydanlara tşacağına inanadığını söyledi.

  Karaisalı Kaymakamı Hirayet Sarı ve Eşi, AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Müslüm Öveç, AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Sabahattin Demirci,AK Parti İl Genel Meclisi üyeleri Veysel Güngör ve  Mesut Yeşil, AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sıtkı Polat,  Karaisalılar Derneği Başkanı Ali Cengiz Taşçı, KARSİAD Başkanı İsmail Demirikeser, Türk Güreş Vakfı Adana Şubesi ve Yüreğir Belediyespor Kulübü Başkanı İlyas Karabulut ile çok sayıda siyasi ve halkın katıldığı yemek sonunda dua yapıldı.

  AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, burada yaptığı konuuşmada, 15 kişi ile başlattıkları geleneksel Ramazan iftar yemeğinin giderek kalabalıklaştığını, gelecek yıllarda bu yemeğin meydanlara taşacağını belirterek şunları sööyledi:

  "Geçen yıl Kızıldağ Yaylası Karakucak Güreşleri yapılamamıştı. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile görüşerek, güreşlere destek olmalarını isitedik. Sağolsunlar, kabul ettiler ve 3-4 Eylül tarihlerinde güreş ve şenlikleriiz yapılacaktır. Gerekli çalışmalar Tertip Komitemiz tarafından yürütülmektedir.  Bugüne kadar güreşler Adana Büyükşehnir Belediyesi eski Başkanı Sayın Aytaç Durak tarafından yapaılıyordu. Sayın Durak'a güreşe geçmişte  yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. "

Kızıldağ Yolunun genişletme çalışmalarının sürdüğünü ve zeminin iyice sıkılıştarılmasından sonra  gelecek yıl bahar ayında asfaltlanacağını kaydeden Gürkan, "Karaisalı- Meydan Yaylası- Aladağ Yolu çalışmalarına ödenek yetersizliğinden ara verildi,  ancak en kısa zamanda ödenek aktarılmasını sağlayarak çalışmalar devam edecektir.  AK Parti olarak hizmetlerimiz sürecektir. Bundan hiç kimsenin kukusu olmasın. Karaisalı-Pozantı yolu çalışmalarını geçtiğimiz yıllarda Orman Gene Müdürlüğü'nce çalışma başlatılmıştı. Bu uyolun yeniden kaldığı yerden devam etmesi için Orman Genel Müdürülğü ile görüşmelerimiz sürecektir. Köy yollarımızın yapımı devam ediyor. Karaisalı'da 10 köye kilit parke döşeme çalımaları başlatılıştır. Alman Köprüsü civarına  sosyal tesis yapatırılacak, Karaisalı Merkezinde Hasan Dağı'na da yamaç paraşütçüleri için pist yapımı ve ilçeye gelecek turistlerin rahat konaklaması için de  gerekli  çalışmalar başlatılacaktır. Bu şartların sağlanması için bütün Karaisalılıra görev düşüyor."dedi.

  Afiraka'da açlıktan ölenlerin bulunduğunu, komşu ülkelerde de iç savaşların yaşandığını söyleyen Gürkan, Türkiye olarak çok iyi durumda olduklarını  sözlerine ekledi.



1499 kez okundu

Yorumlar

Bravo...     30/08/2011 14:55

Karaisalı'ya kimin daha çok emeği geçmişse helal olsun,kimin de eli cebine gitmemiş,eli kaleme ve klavyeye dokunmamışsa yazıklar olsun...
Misafir - Püskevit çikolata

hizmet mi??     30/08/2011 09:41

Babacan DURAK'ın en güzel hizmetleri Kendi personelini 24 saat kamera ile gözetlemek ve Belediyenin en değerli elemanlarını ya kızağa çekmek,ya emekli olmalarını sağlamak,yada başka kurumlara geçisini sağlamak.Ankara bunu görmüyormu?Bir belediye bu kadar keyfi yönetilmez.
Misafir - murtçu_Orhan

Kaymakamın iftar yemeği     29/08/2011 15:56

sn.Kaymakamımız orman işletmesinde esnaflara iftar yemeği verdiler.herşey çok güzeldi yalnız sn kaymakamımızdan beklediğim yakınlığı şahsen göremedim esnaflara bir merhaba demesini ne gibi sorunlarınız var deyip daha bir yakın olabilirdi .daha esnaflardan kendisini tanıma fırsatı olmayan esnaflarımızın olduğunu düşünüyorum. aslında bu tip toplantılar güzel şeyler toplumda oluşan kopuklukları ve farklılıkları ortadan kaldırır .bu yemekte ben şunu gördüm sn kaymakamımızla ahmet şekerci beyin eksik kalan sohbetlrini sanki orada tamamlamış gibiydi. herkese saygılar ali çopuroğlu
Misafir - Ali Çopuroğlu

DURAKlardan kurtulmak     28/08/2011 12:03

Sayın Milletvekilimiz Fatoş GÜRKAN Kızıldağ da verdiğiniz iftar yemeği için teşekkür ederiz. İnşallah sizin de dediğiniz gibi geleneksellesir. Karaisalı için yapmış olduğunuz ve yapacak olduğunuz kalıcı eserler için şimdiden teşekkür ederiz. Keşke Babacan Durak da az bir gayret gösterse o yetecek ama makamından kalkıpta Türkiyede ve de dünyada neler oluyor. Bende karaisalıya nasıl bir katkı sunabilirim.Diye en ufak bir tık yok. Sayın AYTAÇ DURAK adana da 5 dönem seçildiği ile böbürlenip duruyor. ama kensini seçen karailalı için Allah aşkına ne yapmıştır. kızıldağa hizmet gelmez diyordu. Ama sayın ALDIRMAZ gayet güzel hizmeti getiriyor. kızıldağa sıcak asfalt serip güreşin nerdeyse maliyetini üstlenmektedir. Aytaç Duraktan Adana kurtuldu inşallah Karaisalıda kurtulur.
Misafir - Bukasi

hizmet yok     28/08/2011 11:57

Sayın milletvekilim:Karaisalıya yaptıgınız hizmetler için çok tşk.İyiki varsınız.Peki Karaisalı için kılını bile kıpırtdatmayan Karaisali için hiçbir hizmeti ve projesi olmayan.En iyi yaptığı tek şey Karaisalı belediye personellerini 8 saat boyunca kamera ile oturduğu yerden izlemek olan Belediye Başkanı Babacan Durak'ı ne zaman görevden alacaksınız.tşk.ederim
Misafir - MUrtçular

AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613