Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam461
Toplam Ziyaret1668103

Fatoş Gürkan'dan Aldırmaz'a güreş için teşekkür

AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Karataş, Karaisalı ve Kızıldağ’a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti.

Beraberinde Geleneksel Kızıldağ Güreşleri Tertip Komitesi üyeleri ve Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı olduğu halde Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı makamında ziyaret eden AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, komite olarak teşekküre geldiklerini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin sahiplenmesiyle güreşleri en iyi şekilde yapacaklarını ifade eden Gürkan, “Etkinliklerimiz Adana ve Karaisalı için çok önemlidir “ dedi.

Kızıldağ yolunun Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandığını ve yolun çok güzel olduğunu vurgulayan Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, “Bu hizmetinizden dolayı da çok teşekkür ederim. Mezarlıklarla ilgili vatandaşlarımız arıyorlar, teşekkür ediyorlar. Karaisalı’ya belediye otobüs seferleri de yapılıyor. Ayrıca Karataş’a Çatalan’a içme suyunun götürülmesi çok önemli bir hizmettir. Bunun için de size teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Adana’nın Sağlık Turizminde önemli mesafeler katettiğini de bildiren Gürkan, “Arap ülkelerinden Adana’ya hastalar gelmeye başladı. Bu sinerjiyi yakalamak lazım. Güçbirliği yapmak lazım” dedi.

Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı da yaptığı konuşmada "Halkımıza verilen sözler bir bir gerçekleşiyor bu sözlerin gerçekleşmesinde emeği olan milletvekilimiz Sayın Fatoş Gürkan’a ve Çatalan İçme Suyunu Karataş’a getirecek olan ve her hizmet konusunda bize destek olan Büyükşehir Başkan Vekilimiz Zihni Aldırmaz’a teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretleri nedeniyle Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan ve Kızıldağ Karakucak Güreşleri Tertip Komitesi üyelerine teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana’daki tüm gençlere spor yaptırmak için spor altyapısını güçlendirdiklerini söyledi. Aldırmaz, “Tabi ki güreş bizim ata sporumuzdur. Kızıldağ da çok önemli bir yaylamız. Bu nedenle bu organizasyonun içinde olacağız” dedi.

"ADANA’DA AYNI ANDA 3 MEVSİMİ BİRDEN YAŞIYORUZ"

Adana’da aynı anda 3 mevsimi birden yaşama imkanı olduğunun altını çizen Başan Vekili Aldırmaz, “Bu konuda çok iddialı konuşuyorum. Karataş’ta denize giriyoruz. 1.5 saat mesafede Toros Dağları’nın zirvesi buzullarla kaplı. Biraz aşağıya indiğinizde bahar çiçeklerinin açtığına tanık oluyorsunuz. Kısacası 1.5 saat mesafede yazı-baharı-kışı aynı anda yaşayabiliyorsunuz” şeklinde konuştu.

Kızıldağ Karakucak Güreşleri’nin, tüm Adana’yı kucaklayan bir organizasyon olduğunu anlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Bu organizasyonda olmaktan son derece mutluyuz. Kızıldağ Yaylası bizim yaylamızdır. Güreşlerin yapıldığı gün hep birlikte Adanalıları misafir edeceğiz. “Ortak Akıl”, Toplumun Projesidir diyorum. Her işi birlikte yapıyoruz. Bunu da birlikte yapacağız. Uyumlu çalışma sayesinde Adana gerçekten çok önemli şeyler başarıyor” dedi.

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

"Son dönemlerde Sağlık Turizmi ile ilgili söz sahibi olmaya başladık. Daha önceleri İstanbul’a Ankara’ya doktora gidiliyordu. Şimdi ise Arap ülkelerinden ve Avrupa’dan hastalar şifa bulmak için Adana’ya geliyor. Kamu ve özel sektöre ait 25’e yakın hastanemiz var. 7 hastane yapımı daha programda. Adana olarak tarımda lideriz, Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgesine sahibiz, hastanelerimiz kalite açısından Avrupa’da ikinci, dünyada yedinci. Ben Adana’nın geleceğini çok iyi görüyorum. Türkiye’nin parlayan yıldızı bir kentte yaşıyoruz. Sayın Başbakanımızın, hükümetimizin ve Adana milletvekillerimizin desteğiyle Adana, kısa bir sürede Türkiye’nin en önemli ve en gelişmiş kentlerinin başında gelecektir. Bizim sadece morale ihtiyacımız var. Moralimiz yerinde olduğu zaman başaramayacağımız iş yoktur."

 



944 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436