Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam97
Toplam Ziyaret1679216

Adanaspor hazırlık maçlarını sürdürüyor

Kaplan , Tarsus önünde…

Hazırlık maçları oynamaya devam eden Adanaspor yarın (bugün) 3.lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.Burhanettin Kocamaz Stadında oynanacak olan maç saat 18:00’da başlayacak.Teknik Direktör Levent Eriş antrenman öncesinde futbolcuları ile yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Deneyimli Teknik Adamın Tarsus karşısında yine tüm oyuncularına şans vermesi bekleniyor..

Fredric’in sakatlığı sürüyor.

Geçtiğimiz sezon kasığından sakatlanan siyahi oyuncu Fredric’ın sakatlığı yeniden nüksetti.Antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan Fredric’in 1 hafta dinlendirileceği beliritildi.

TRT Adanaspor antrenmanında…

Bu arada Bank Asya 1.ligin yayıncı kuruluşu TRT akşam yapılan antrenmanı takip etti.Futbolcular,gazeteciler , teknik heyetle röpörtaj yapan ve takım hakkında bilgi alan yayıncı kuruluş elemanları Başkan bayram Akgül ile de sohbet ettiler.

Eriş’’ Şehitlerimizin acısını paylaşıyoruz’’

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş Hakkari-Çukurca’da yaşanan ve 9 Askerimizin şehit olduğu üzücü olaydan herkes gibi çok etkilendiklerini belirterek şehit ailelerine baş sağlığı diledi.Bu olayların artık sona ermesi gerektiğini söyleyen Eriş’’Haberi aldığımız anda takım olarak  büyük üzüntü yaşadık.Şehitlerimize Allahtan Rahmet kederli ailelerine sabır diliyorum.Tek düşüncemiz bu yaşanan olayların  artık son bulmasıdır’’dedi.



602 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.304532.4339
Euro34.423434.5613