Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi19
Bugün Toplam576
Toplam Ziyaret1680783

Adana AK Parti'den iftar yemeği

AK Parti’nin 10. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Adana İl Başkanlığı tarafından iftar yemeği tertip edildi.

 

AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude’nin ev sahipliği yaptığı İftar yemeğine, önceki TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Ali Küçük Aydın, M. Şükrü Erdinç, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, İlçe Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatları, Emeği geçen eski İl ve İlçe Başkanları, Milletvekili adayları, eski ve yeni yöneticiler ile çok sayıda partili katıldı.

 

AK Parti Adana İl Başkanlığının iftar yemeğinde bir konuşma yapan önceki TBMM Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, “10. yılımızın kutlamaları için Adana’da olmaktan dolayı son derece mutluyum.  Mutluluğumuza gölge düşürmeye çalışanlar başarılı olamayacaklar. Bugün burada bir şehit daha toprağa verdiniz. Sonu yaklaşan varlıklar, camiye doğru gelir. Terör örgütünün mevcut halini bu atasözündeki duruma benzetiyorum'' dedi. Şahin, konuşmasında, Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde terör örgütü PKK'nın silahlı saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Yusuf Aktan'ın bugün Adana'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildiğini hatırlattı. Terör örgütünün Ramazan'da eylemlerini sürdürdüğüne dikkati çeken Şahin, ''Mübarek Ramazan'da bile kan akıtmaktan çekinmiyorlar. Sonu yaklaşan varlıklar, camiye doğru gelir. Terör örgütünün mevcut halini bu atasözündeki duruma benzetiyorum'' dedi. Terör örgütünün, milletin değerlerinden kopmuş durumda olduğunu ifade eden Şahin, ''Kürt vatandaşım inançlıdır. Bu yüzden de Kürt vatandaşımı temsil edemezler. Türkiye'yi geriye götürmek isteyen dış güçlerin maşası olmaktan öteye gidemezler. Ama buna müsaade etmeyeceğiz'' diye konuştu.

 

İftar yemeğin de hoş geldiniz konuşması yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, konuşmasın da şunlara yer verdi; “Değerli Konuklar ve Ak Partiye gönül vermiş, inanmış sevgili teşkilat mensuplarım;

Milli iradenin beklentilerine göre şekillenen AK Parti, 14 Ağustos 2001 tarihinde, bir umut olarak ”Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek siyaset sahnesindeki yerini almıştır.

AK Parti, başlangıç ideallerinden asla sapmadan ve taviz vermeden bugünlere ulaşmıştır.

AK Parti, “Millete Hizmeti” ön plana çıkarmış ve Millete rağmen hiçbir şey olmayacağını da 9 yıldır ispatlamıştır. AK Partinin bu hizmet kervanı inşallah daha uzun yıllar devam edecektir.

Partimiz, ilkeli ve dürüst politika anlayışı ile toplumsal mutabakata verdiği önemle, 3 dönemdir halkımızın teveccühüne mazhar olmuştur.

AK Parti kuruluş tarihinden, 15 ay gibi çok kısa bir süre sonra, Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanır bir başarıya imza atarak tek başına iktidara gelmiştir.

3 genel, 2 yerel ve 2 referandum dan galip olarak çıkan partimiz, kurulduğundan bugüne kendini millete adamış, “AK” kadrolarıyla ülkemizde hayal edemeyeceğimiz yeniliklere ve reformlara imzalar atmış, “Hayaller gerçek olmuştur”.

Büyük bir heyecan ve şevk ile çalışan teşkilat mensuplarımızın, en alt kademesinden en üst kademesine kadar, emeği geçen tüm başkan, yönetici ve üyelerimize kadar hepsinin gayretli hizmetleri takdire şayandır.

 AK Parti Adana İl Teşkilatı olarak, yaklaşık 3 yıldır görev yapmaktayız. Bu süreçte, 1 referandum ve 1 genel seçim atlattık. Partimiz Adana’da sürekli olarak oylarını arttırarak bu günlere geldi. Son 12 Haziran genel seçimlerinden de, Adana’da ki oylarımızı yüz bin civarın da arttırarak başarıyla çıktık.

Biz bütün bu hizmetleri Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizle birlikte milletimiz için gerçekleştirdik.

Hedefimiz Türkiye Cumhuriyetinin 100’cü kuruluş yılı olan 2023’tür.

Bu vesile ile Ak Parti’mizin 10. Kuruluş yılını kutlarken daha nice yıllara mutlu ve müreffeh bir şekilde ulaşmayı temenni ediyorum.” dedi.



1209 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407