Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam274
Toplam Ziyaret1667916

‘AK PARTİ ADANA İL KADIN KOLLARININ ANKARA ÇIKARTMASI.’


 

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Teşkilat üyeleri AK Parti Genel Merkezine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

AK Parti Adana İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Ankara’da bir dizi temaslar ve ziyaretlerde bulundu.

 

Başkan Karaköse ve beraberindeki heyet, sırasıyla Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i ziyaret edip, akşam da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği iftara katıldı.

Emine Karaköse yaptığı açıklama da, Ankara ziyaretinin çok verimli geçtiğini, teşkilatı motive ettiğini ve birlik ve beraberliklerini güçlendirdiğini söyledi.

 

GÜLDAL AKŞİT ZİYARETİ

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı olması münasebetiyle Güldal Akşit’e yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olsun diyen Karaköse, Akşit’in geçmişteki siyasi tecrübelerinin kadın kollarına çok katkı sağlayacağını ve örnek bir insan olarak yol göstericilik yapacağına inandığını belirtti.

Güldal Akşit’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip teşekkür etti.

 

BAKAN FATMA ŞAHİN ZİYARETİ

Emine Karaköse ve beraberinde ki heyet, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Bakan Şahin’e bakan olması dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede sorunlarını aktaran kadınlar, teşkilattan bir bayanın bakan olmasının başta Adana olmak üzere bütün il kadın kollarını mutlu ettiğini ifade ettiler. Gaziantep ve Adana’nın güney de birbirine yakın iller olması nedeni ile Fatma Şahin’i Adana’nın da bakanı olarak gördüklerini belirten Karaköse; “Gaziantep ile Adana’nın bir çok konu da kültürel ortak bağları var. Onun için Bakanımızı kendimize yakın buluyor ve destekliyoruz. Ayrıca Sn. Başbakanımız, Sn. Şahin’i bakan atayarak kadın kollarımızı onurlandırmış ve biz kadınlara en büyük ödülü vermiştir. Kendisine son derece minnettarız.” dedi.

Fatma Şahin ise heyet çok teşekkür edip, Bakan olarak Adana için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.

 

BAŞBAKANLA İFTAR

Günün sonu da, İl Başkanları toplantısının bitimin de ki iftar programına iştirak edip Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme fırsatı bulan AK Partili Kadınlar, Başbakanla hatıra fotoğrafı çektirdiler.



1530 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436