Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam444
Toplam Ziyaret1691886

Durak, Kuşçu'ya öğle yemeği yedirdi mi?

 babacan

Karaisalı Belediye'nin halef-selef başkanları arasında buzlar çözüldü mü?

Karaisalı Belediye Başkanı Babacan Durak ile eski Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Kuşu'nun öğle yemeğinde bir araya geldiği bildiriliyor. Kuşçu'nun Karaisalı Belediyesine giderek Başkan Durak ile makamında uzun bir görüşme yağtığı ve 12 yıldır konuşmayan her iki başkan, belediyede öğleyin birlikte yemek yediği ifade ediliyor.

Birbirine siyasi hasım olan Kuşçu ve Durak'ı bir araya getiren şartların ise ne olduğu merak edilyor. Karaisalı Haber olarak konuyu öğrenmek üzere araştırma başlatıyoruz.



1758 kez okundu

Yorumlar

hayırlı olsun     09/02/2013 06:10

her ikisinide iyi tanırım, iyi insanlar, 7 sene karaisalıda çalıştım, barışmalarından memnun oldum, allaha emanet olun.
Misafir - ismail hastürk

ONLARA YAKIŞAN BUDUR     29/06/2011 21:34

her ikisi de belediye başkanım oldu. Onları bu davranışlarından dolayı kutluyorum. Her ikisinin de yakınında olan insanların arayı bozma yerine, düzeltmek için çabalamaları da insanlığa yakışan davranıştır. Biz başkanlarımızı ve Karaisalılıları etkili güç olmak için birlik beraberliği sağlamalarını, ilçemiz insanlarına daha çok hizmet alma noktasında birlik beraberlik içerisinde hareket etmelerini, ilçemize yeni bir misyon ve vizyon kazandırmalarını temenni ediyorum. Başkanlarıma buradan saygı ve selamlarımı sunuyor, Karaisalılıların Adana'daki gücünü hissettrmek için birlik beraberliğimizin daha da güçlenmelerini arzu ediyorum. Bugünü düne eşit olan zarardadır. Gelecek her gününüz daha iyi, daha başarılı, daha güzel olsun.
Misafir - Mehmet GİLDİR

AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374