Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi17
Bugün Toplam344
Toplam Ziyaret1691786

MHP ADANA MİLLETVEKİLİ SEYFETTİN YILMAZ MAZBATASINI ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz mazbatasını aldı.

  MHP Adana İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler, MHP Adana İl Başkan Yardımcısı Turgut Bağdağı ve MHP Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Elif Işık Kılıçarslan ile birlikte Adana İl Seçim Kurulu’na geldi. Burada Adana İl Seçim Kurulu Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Sabri Kumsal MHP Adana Millet Vekili Seyfettin Yılmaz’ın mazbatasını verdi.

  MHP İl Başkanı Abdulkadir Üçkardeşler tarafından öperek tebrik edilen Seyfettin Yılmaz daha sonra basına bir açıklamada bulundu.

 

‘’HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK’’

MHP Adana Millet Vekili Seyfettin Yılmaz, seçimlerin geride kaldığını, tüm vaatlerin söylendiğini, bundan sonra söylenen vaatlerin takipçisi olacağını belirterek, ‘’Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Söylenen her sözün takipçisi olacağız. Seçim bitti, bize oy veren vermeyen tüm Adanalı insanlar bizim için kutsaldır. Herkese teşekkür ederim’’ dedi.

 

MUHARREM VARLI’NIN MAZBATASINI AVUKATI ALDI

  Öte yandan Babalar Günündü babasını kaybeden MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın mazbatasını MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Avukatı Elif Işıl Kılıçarslan vekaleten aldı.

 

 

 



1000 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374