Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam256
Toplam Ziyaret1691698

Çocukları Ve Baldızının Önünde Karısını Öldüren Kocanın Davası başladı

Adana‘da, yemek sofrasında tartıştığı eşini, çocukları ve baldızının gözü önünde 27 yerinden bıçaklayarak öldüren kocanın yargılanmasına başlandı.

Olay, 23 Ağustos 2010 günü meydana geldi. Diyarbakır‘dan iş bulmak için nikahsız eşi ve çocuklarıyla birlikte Adana‘ya gelen 30 yaşındaki Musa T., umduğu gibi bir iş bulamayınca bunalıma girdi. Musa T., olay günü, sofrada yemek yerken 5 yaşındaki kızı Müjde‘nin elindeki ayranı dökmesine sinirlenen 24 yaşındaki karısı Mukaddes Topval‘ı, çıkan tartışma üzerine çocukları ve 8 yaşındaki baldızı Nazime‘nin gözü önünde 27 bıçak darbesiyle öldürdü. Hakkında, ‘kasten öldürme‘ suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan Musa T., Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi‘nde hakim karşısına çıkarıldı. Eşiyle aralarında şiddetli geçimsizlik olduğunu belirten Musa T, "Sürekli aramızda tartışmalar oluyordu. Olay günü de eşim çocuklarla birlikte yemek yiyordu. Eşim küfür ettiği sırada ben eve girmiştim. Kime küfür ettiğini sorduğumda arkasını dönüp diğer odaya doğru yöneldi. Ben de bunun üzerine kendimi kaybettim. Kaç kez vurduğumu bilmiyorum. Daha doğrusu 7 bıçak darbesi sayabildim" dedi.

Öldürülen kadının babası 48 yaşındaki Hüseyin Topval, damadının cinayeti semt pazarından çaldığı bıçakla işlediğini söyledi. Kızını sanıkla 7 yıllık evli olduğunu söyleyen acılı baba, "Zaman zaman koca dayağından kaçıp kendi yanımıza gelirdi. Kızıma sürekli işkence ve zulüm yapıyordu. Kızım bu nedenle zaman zaman korkup yanımıza geliyordu. Ancak dostlar araya girince barıştırıp evine geri gönderiyorduk. Hamile kalınca sanığın Diyarbakır‘da bulunan ailesinin yanına gittiler, doğum yapınca da tekrar Adana‘ya döndüler" dedi. Topval, ifadesinde şunları söyledi:

"Bıçak alıp eve gelince torunum da kendisine ‘Baba sen nasıl böyle bir şey yaparsın‘ diye kızmış. Torunuma ‘Bu bıçakla anneni öldüreceğim‘ demiş. Torunum bana bunları olaydan sonra anlattı. Olaydan birkaç gün önce de kızım bizim evde kalmak istediğini söylemişti. Kendisine bir sorununun olup olmadığını sorduğumda ise bana bir şey söylemedi. Böyle olacağını bilsem hiç göndermezdim. Sanığın asılmasını istiyorum."

Olayın 8 yaşındaki tanığı ilköğretim okulu ikinci sınıf öğrencisi Nazime Topval da olay anında yemek yediklerini belirterek, "Yemek yediğimiz sırada Müjde ayranı dökünce ablam ona kızdı ve küfür etti. Eniştem de ‘Sen kime küfür ettin‘ diyerek ablamın arkasından gitti ve boğazından bıçaklamaya başladı. Sonra ben de yardım istemek için dışarı çıktım" diye konuştu. Mahkeme başkanının "Sanık ablana bıçakla kaç kez vurdu?" sorusu üzerine ise Topval, "Çok vurdu" dedi.

 Mahkeme heyeti, olayla ilgili diğer tanıklarının dinlenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.



716 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374