Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam325
Toplam Ziyaret1691767

buğday ambarında tehlikeli oyun

Adana'da buğday ambarında oyun oynayan çocuğun ayağı helezon bağlantı demirine sıkıştı. Olay yerine çağrılan Cankur ekipleri tarafından kurtarılan küçük çocuğun ayağında kırık tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi'nde meydana geldi. 9 yaşındaki Gazi Çalış, babasının ve annesinin ikazına rağmen kendilerine ait buğday ambarında oyun oynadı. Kısa süre sonra evlatlarının çığlığını duyan baba Eşref ile anne Birsen Çalış, çocuklarının ayağının ambardaki helezonun bağlantı demirine sıkıştığını gördü. Çocuklarının ayağını sıkıştığı yerden kurtaramayacaklarını anlayan anne ile baba, 112 Acil Servis ve Cankur ekiplerine telefon açarak yardım istedi.

Olay yerine kısa sürede gelen Cankur ekipleri çocuğu kurtarmak için seferber oldu. Ekiplerin 20 dakika süren çabaları sonunda küçük çocuğun ayağı sıkıştığı yerden kurtarıldı. Acılar içinde kıvranan küçük Gazi, Cankur ekiplerinin kucağında sedyeye taşındı.

Anne Birsen Çalış, oğlunun saçını okşayıp onu öperek teselli ederken gözyaşlarını tutamadı. Gazi ise ambulansa bindirilirken, "Babam nerde o da benimle gelsin" diyerek babasını aradı.

Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen çocuğun ayağında kırık tespit edildiği öğrenildi.



748 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374