Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi2
Bugün Toplam506
Toplam Ziyaret1691948

Demirkeser köyde okuyan öğrencileri unutmadı

 

Adanalı hayırsever iş adamı Toroslar Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Salbaş ilköğretim okulu ile Salbaş lisesinde birinci olan öğrencileri altınla    ödüllendirdi. Karne günü köy okuluna palyaço götürün iş adamı öğrencilere unutulmayacak anlar yaşattı.

Özellikle eğitime verdiği destekleriyle adından sıkça söz ettiren Müteahhit İsmail Demirkeser, 2010-2011 öğretim yılında yine köyde öğrenim gören öğrencileri karne günü sahip çıkaraka kucak açtı. İş adamı Demirkeser’in girişimleriyle Salbaş Köyü Esentepe mahallesinde bulunan Salbaş ilköğretim okulu birincisi olan 7-B sınıfı öğrencisi Nida Nur Çömelek, 8-C öğrencisi Fehmi Can Koçak, 6-A sınıfı öğrencisi Ertuğurul Gülkaya ile Salbaş Lisesinde okul birincisi olan Adeviye Esen, altın hediye etti.  

Öğrenciler Fehmi Can Koçak ile Adeviye Esen’in hediyesini Toroslar Eğitim Derneği Başkanı İsmail Demirkeser, Nida Nur Çömelek’in hediyesini  Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Işıl,  Ertuğurul Gülkaya’nın altınını ise İsmail Demirkeser’in eşi Ayşegül Demirkeser takdim etti.

 

‘ÇOCUKLARIMIZA ÖNEM VERMELİYİZ’

 İş adamı Demirkeser, ödül töreninde yaptığı konuşmada amaçlarının köy çocuklarının da kamuoyu tarafından dikkate alınarak onların da karne gününde sevindirilmesi gerektiğini ifade etti. Demirkeser, “Bizler dernek olarak imkanlarımız ölçüsünde daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.  Ancak, ekonomik ve sosyal gücü daha fazla olan sivil toplum kuruluşlarının da böyle günlerde Köylerimizdeki çocuklarımız hatırlayarak önem vermelerini arzuluyoruz”  dedi. Bu arada okul bahçesinde öğrencilere palyaço gösterisi düzenlendi. Minikler, palyaçonun gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Salbaş ilköğretim okulu Müdürü Niymetullan Özmen’de karne günü öğrencilerini unutmayan Dernek Başkanı İsmail Demirkeser ile Başkan Yardımcısı Ahmet Işıl’ dan övgüyle bahsederken teşekkür plaketi verdi. Törenlerin ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Törene, öğretmenler, öğrenciler, veliler, Mahalle idareleri Muhtarlar Derneği Adana Şube Başkanı Osman Kaya ile köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 



1563 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374