Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam414
Toplam Ziyaret1691856

Zopçuk'tan ‘Teşekkür’ ziyareti

TBMM Anayasa Komisyonu sözcüsü Ak Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, 12 Haziran Genel seçimleri sonrasında başladığı teşekkür gezilerini sürdürüyor. Gürkan, Karaisalı, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde ilçe teşkilatlarına ve esnaflara teşekkür ziyaretlerinde bulunurken babalarında ‘Babalar Gününü’ kutladı.

Gürkan, yaptığı ziyaretlerde 12 haziran 2011 genel seçimlerinde parti teşkilatları ile partisine oy veren vermeyen tüm vatandaşlara teşekkür etti . Esnaflarla tek tek tokalaşarak sohbet eden Gürkan, “Yüce milletimiz 12 Haziran günü en demokratik hakkını kullanarak milli iradesini ortaya koydu ve istikrarın sürmesini ve Türkiye’nin büyümesini istedi. Karaisalı, Aladağ ve Pozantı ilçemiz kendisine yakışan duruşu ortaya koyarak yapılan hizmetlere sahip çıktı. Artık birlik ve beraberlik zamanı daha ileri bir demokrasi için el ele omuz omuza daha çok çalışarak milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Milletimizin bizlere verdiği güç ile ülkemize ve milletimize hizmet ediyoruz . Her türlü ayrımcılığa karşı toplumun tüm kesimlerine eşit hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmadık ne söylediysek hepsini alnımızın akıyla gerçekleştirdik.  Milletimizin bizlere verdiği sorumluluğun bilinci içerisinde daha çok çalışacağız. Allah sizlerden razı olsun bugünlere sizlerin sayesinde geldik, sizleri mahcup etmeden gece gündüz demeden çalışacağımızdan kuşkunuz olmasın”  dedi. Esnaflar ve vatandaşlar Gürkan’ın yaptığı ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek sık sık ziyaret etmesi temennisinde bulundular.

 

BABALAR TOPLUMUN DİREĞİ

Ak parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, ziyaretlerinde karşılaştığı tüm babaların ‘Babalar Gününü’ kutladı.  Gürkan, Babaların toplumun temel direklerinden birisi olduğunu ve sorumluluklarıyla, fedakârlıklarıyla aile yapısının korunmasında büyük rol oynadığını vurguladı. Gürkan, şöyle konuştu: 

“Babalar da anneler kadar değerlerdir ve onları da senede bir gün değil her zaman anmalı, hal ve hatırlarını sormalı, her an onların gönlünü almalıyız. Zira bizlerin bu durumlara gelmemizde en büyük pay sahipleri anne ve babalarımızdır. Onun bilincinde olup her zaman anne ve babalarımızı unutmamalı, onları adeta başımıza taç etmeliyiz. Onları sadece yılda bir gün değil her an hatırlamak zorunda olduğumuzun bilincinde olduğumuzu biliyoruz.

Bu onuru layıkıyla üzerinde taşıyan tüm babalar inanıyorum ki; güvenli ve güzel bir geleceğin yoluna ışık tutarak evlatlarını en iyi şekilde yetiştirmektedirler. Aile kurumunun maddi ve manevi destekçisi, karşılıksız sevgi ve fedakârlığın simgesi olan tüm babalarımızın babalar gününü kutlar, aileleri ile birlikte mutlu bir hayat dilerim." 



710 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374