Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam489
Toplam Ziyaret1691931

Yüreğir ve Denizli finalde buluştu

 turnuva 1  turnuva 2

Merhum Bekir Karakuş Dostluk Minikler Futbol Turnuvası başladı. İlk gün Yüreğirspor, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada seri penaltı atışlarında Salbaşspor’u 8-7 yenerek finale yükseldi. Seyhanspor engelini 9-0 gibi farklı skorla deviren Denizli Mithatpaşaspor, finalde Yüreğirspor’un rakibi oldu.

Denizli Mithatpaşaspor’a ait tesislerde yapılan anlamlı turnuvanın açılış konuşmasını Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri yaptı. Bir yıl önce hayata gözlerini kapatan merhum Bekir Karakuş’un Adana için önemli bir işadamı olduğunu söyledi.

SUNME’YE PLAKET

Tesisleri turnuvanın emrine açan Denizli Mithatpaşaspor Kulüp Başkanı Alparslan Sunme’ye plaket verildi. Sunme’ye plaketini MHP İl Genel Meclisi Grup Başkanvekili Salih Şen takdim etti. Bir dakikalık saygı duruşundan sonra Gülleri, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, Denizli Mithatpaşaspor Kulüp Başkanı Alparslan Sunme ve merhum Bekir Karakuş’un oğlu MHP İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Karakuş birlikte yaptılar. Bu arada karşılaşmaları profesyonel futbolcular Hüseyin, Hasan Can ve Uğur yönetti.

SEYFETTİN YILMAZ KATILDI

Bekir Karakuş Dostluk Minikler Futbol Turnuvası’na bir çok önemli isimler geldi. MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Adıbelli, MHP Seyhan İlçe Başkanı Yusuf Kanlı, Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, MHP Milletvekili adayı Mehmet Küllacıoğlu, Akkapı Mahalle Muhtarı Fikret Gizir, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Cengiz Şen, Döşeme Mahalle Muhtarı Şafak Şenbayrak, Akdeniz Mahalle Muhtarı Kamil Sakar, Sarıçamlılar Dernek Başkanı Mustafa Bulut, MHP Seyhan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şimşek, İl Genel Meclis Üyeleri Yılmaz Ballıoğlu, Murat Doğancalı, Yasemen Çelik, Muammer Savaş, Ahmet Özen, Aytan Köylü, Tahsin Şahin, Kazım Karaşoğlu, Ercan İnce. Osman Nuri Yağan, Abdullah Çökük, Şaban Burak ile Murat Uruç, Selçuk Demirel, Mustafa Yılmaz, Rıfat Yılmaz ve Ömer Geçioğlu turnuva karşılaşmalarını izlediler.

 



1862 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374